Kılıç, “Büyük bir badire atlattık!”

Siyaset 15.07.2020 - 10:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kılıç, “Büyük bir badire atlattık!”

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç;  “15 Temmuz’da Türkiye büyük bir badire atlattı. Bu ve bunun gibi bir hadiseyi Allah bir daha göstermesin, Allah fırsat vermesin diye dua ediyoruz. Şehit düşen vatan evlatlarına da Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyoruz. Türkiye’nin kısa zamanda, kısa yoldan Suriye ve Irak haline dönmesi için dış güçler tarafından yapılan bir operasyondu. Çünkü bu yapının başındaki zatın da sahip olduğu özelliklere baktığınız zaman böyle bir organizasyonu yapması, işi bu noktaya getirmesi mümkün değil. Bir diğer ispatı da; operasyondan 15 Temmuz gecesi yapılan kalkışmadan sonra dış güçlerin, batılı ülkelerin tutumları, tavırları. Yani bir tanesi bile kalkıp kınamadı. Yani kınamaktan bile imtina ettiler böyle bir olayı. Afganistan’a, Irak’a “buralarda demokrasi yok, burayı demokratikleştirmemiz lazım, insanları özgürleştirmemiz lazım” diye DEMOKRASİ AŞIĞI AMERİKA, AVRUPA NEREDE? Sözlerini sürdüren Kılıç, “Irak’a, Afganistan’a, Libya’ya demokrasi götürmek için bu operasyonları yapıyoruz, demokrasi bizim olmazsa olmazımız dediler. Halkın iradesinin tecelli etmesi gerekir dediler. Milyarlarca dolar harcayıp yüzbinlerce Müslüman kardeşimizi katlettiler. Mısır’daki darbeye gelince, 15 Temmuz olayına gelince ne bireysel özgürlük, ne demokrasi, ne milletin iradesi kaldı. Hani nerede bu kadar demokrasi aşığı Amerika, Avrupa? Türkiye’de de 15 Temmuz olayına adeta destek oldular. Amerikan ordusundan bir generalin 15 Temmuz’dan bir 10 gün sonra açıklaması var. Neredeyse adam oturup ağlayacak bu darbe girişimi başarısız oldu diye; Bizim bütün diyor beraber çalıştığımız askerleri içeri tıkıyorsunuz, bu insan haklarına aykırıdır şöyledir, böyledir.” dedi. NECMETTİN ERBAKAN, 30 SENE ÖNCE TAHMİN ETTİ Necmettin Erbakan’ın 15 Temmuz darbe girişimini 30 sene önce tahmin ettiğini ve herkesi uyardığını dile getiren Engin Kılıç, Erbakan, bu yapılanma ile ilgili olarak, ‘Eğer çocuğunuzu bunların dershanesine gönderirseniz bu çocuklar yarın bir gün Siyonizm’in askeri olur’ diyordu. Erbakan bu yapılanma ile ilgili herkesi uyardı. O zamanlar Erbakan’a ’hocam amma da yaptınız’ diyorlardı. ’Bunlar ibadetlerini yapıyorlar öyle şeyler yapmazlar’ diye Erbakan Hoca’ya söyleniyorlardı. 15 Temmuz gecesi yaşanan olaylarda Erbakan’ın ne bir eksik ne de bir fazla söylemediği ortaya çıktı. CIA, Mossad, dış güçlerin emriyle bilerek veya bilmeyerek o kalkışmaya yeltendiler. Erbakan Hocamızın dediği gibi sonunda Siyonizm’e askerlik yaptılar. İşte bütün bu gerçeklerden dolayı biz Erbakan Hoca’ya “aldanmayan ve aldatmayan Erbakan” diyoruz. Halkımızın bu alçak darbe girişimi karşısında dil,din,irk ayrımı yapmaksızın bir kez daha birlik ve beraberlik içerisinde kahramanca darbe girişimine karşı koyduğunu görmüş olduk. şeklinde konuştu.    

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç;  “15 Temmuz’da Türkiye büyük bir badire atlattı. Bu ve bunun gibi bir hadiseyi Allah bir daha göstermesin, Allah fırsat vermesin diye dua ediyoruz. Şehit düşen vatan evlatlarına da Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyoruz. Türkiye’nin kısa zamanda, kısa yoldan Suriye ve Irak haline dönmesi için dış güçler tarafından yapılan bir operasyondu. Çünkü bu yapının başındaki zatın da sahip olduğu özelliklere baktığınız zaman böyle bir organizasyonu yapması, işi bu noktaya getirmesi mümkün değil. Bir diğer ispatı da; operasyondan 15 Temmuz gecesi yapılan kalkışmadan sonra dış güçlerin, batılı ülkelerin tutumları, tavırları. Yani bir tanesi bile kalkıp kınamadı. Yani kınamaktan bile imtina ettiler böyle bir olayı. Afganistan’a, Irak’a “buralarda demokrasi yok, burayı demokratikleştirmemiz lazım, insanları özgürleştirmemiz lazım” diye

DEMOKRASİ AŞIĞI AMERİKA, AVRUPA NEREDE?

Sözlerini sürdüren Kılıç, “Irak’a, Afganistan’a, Libya’ya demokrasi götürmek için bu operasyonları yapıyoruz, demokrasi bizim olmazsa olmazımız dediler. Halkın iradesinin tecelli etmesi gerekir dediler. Milyarlarca dolar harcayıp yüzbinlerce Müslüman kardeşimizi katlettiler. Mısır’daki darbeye gelince, 15 Temmuz olayına gelince ne bireysel özgürlük, ne demokrasi, ne milletin iradesi kaldı. Hani nerede bu kadar demokrasi aşığı Amerika, Avrupa? Türkiye’de de 15 Temmuz olayına adeta destek oldular. Amerikan ordusundan bir generalin 15 Temmuz’dan bir 10 gün sonra açıklaması var. Neredeyse adam oturup ağlayacak bu darbe girişimi başarısız oldu diye; Bizim bütün diyor beraber çalıştığımız askerleri içeri tıkıyorsunuz, bu insan haklarına aykırıdır şöyledir, böyledir.” dedi.

NECMETTİN ERBAKAN, 30 SENE ÖNCE TAHMİN ETTİ

Necmettin Erbakan’ın 15 Temmuz darbe girişimini 30 sene önce tahmin ettiğini ve herkesi uyardığını dile getiren Engin Kılıç, Erbakan, bu yapılanma ile ilgili olarak, ‘Eğer çocuğunuzu bunların dershanesine gönderirseniz bu çocuklar yarın bir gün Siyonizm’in askeri olur’ diyordu. Erbakan bu yapılanma ile ilgili herkesi uyardı. O zamanlar Erbakan’a ’hocam amma da yaptınız’ diyorlardı. ’Bunlar ibadetlerini yapıyorlar öyle şeyler yapmazlar’ diye Erbakan Hoca’ya söyleniyorlardı. 15 Temmuz gecesi yaşanan olaylarda Erbakan’ın ne bir eksik ne de bir fazla söylemediği ortaya çıktı. CIA, Mossad, dış güçlerin emriyle bilerek veya bilmeyerek o kalkışmaya yeltendiler. Erbakan Hocamızın dediği gibi sonunda Siyonizm’e askerlik yaptılar. İşte bütün bu gerçeklerden dolayı biz Erbakan Hoca’ya “aldanmayan ve aldatmayan Erbakan” diyoruz. Halkımızın bu alçak darbe girişimi karşısında dil,din,irk ayrımı yapmaksızın bir kez daha birlik ve beraberlik içerisinde kahramanca darbe girişimine karşı koyduğunu görmüş olduk. şeklinde konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.