19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kılıç, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini Anlattı

Çayırova 08.03.2017 - 13:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kılıç, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini Anlattı

AK Parti Çayırova İlçe Teşkilatı referandum çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerine devam ediyor. SKM (Seçim Koordinasyon Merkezi) çalışmaları kapsamında Şekerpınar Mahallesinde esnafları ziyaret eden AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç, hem referandum süreci için destek istedi hem de Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlattı.

  Mahalle esnafını tek tek gezerek yeni Hükümet Sistemi’ni anlatan Başkan Kılıç, vatandaşların merak ettikleri soruları cevapladı. Mahalle Başkanı ve teşkilat mensuplarıyla mahalleyi karış karış gezerek 16 Nisan’da yapılacak halk oylamasının önemini anlatan Kılıç, Türkiye’de, siyasi ve ekonomik istikrarın devamını sağlamak bu sistemle olacaktır. Yönetimde çift başlılığın oradan kaldırılması için yeni bir sisteme ihtiyaç duyulmaktadır. Bu nedenle anayasa değişikliğine gidilme gerekliliği doğmuştur. Siyasi krizlerden doğan sonuçlar herkesin hafızalarındadır. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile 5 yıllık kesintisiz istikrar, dönemleri gelecek. Koalisyonlar, hükümet, kurulamama krizleri tarihe karışacak. Parlamenter sistemin ülkemize maliyetini burada yeniden tekrar etmeye gerek yok, tek başına iktidarlar dışında, siyasi krizlerle, ekonomik krizlerle, güvenlik sorunları ile vesayetçi anlayışlarla ve darbelerle anılan bu sistem ile en büyük ekonomik darbeyi esnaflarımız yaşadı.” dedi. Başkan Demirci, Milli İradeye Darbe Vurulamayacak Programın ilerleyen saatlerine SKM yönetimine eşlik eden Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, vatandaşların istek ve taleplerini de dinledi. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin gerekliliğini vatandaşlarla paylaşan Demirci, Cumhurbaşkanlığı sistemini getiren Anayasa değişikliğinin ülkemizin geleceği için çok önemli değişiklikler olduğunu belirterek; “Bu değişikliklerle darbeci ruhun, vesayetçi anlayışın izlerini anayasamızdan siliyoruz, Anayasamız daha demokratik hale geliyor, bu sistem ile söz daima milletin olacak, milletin iradesine darbe vurulamayacağını ifade etti. İnsanların parti veya siyasi amaç gütmeden karar vermelerini istedi. Yeni sistemin geleceğimize yapılmış en önemli yatırımlardan biri olacağını ifade eden Başkan Demirci, 16 Nisan’da yapılacak olan referandum için destek istedi
AK Parti Çayırova İlçe Teşkilatı referandum çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerine devam ediyor. SKM (Seçim Koordinasyon Merkezi) çalışmaları kapsamında Şekerpınar Mahallesinde esnafları ziyaret eden AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç, hem referandum süreci için destek istedi hem de Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlattı.

 

Mahalle esnafını tek tek gezerek yeni Hükümet Sistemi’ni anlatan Başkan Kılıç, vatandaşların merak ettikleri soruları cevapladı. Mahalle Başkanı ve teşkilat mensuplarıyla mahalleyi karış karış gezerek 16 Nisan’da yapılacak halk oylamasının önemini anlatan Kılıç, Türkiye’de, siyasi ve ekonomik istikrarın devamını sağlamak bu sistemle olacaktır. Yönetimde çift başlılığın oradan kaldırılması için yeni bir sisteme ihtiyaç duyulmaktadır. Bu nedenle anayasa değişikliğine gidilme gerekliliği doğmuştur. Siyasi krizlerden doğan sonuçlar herkesin hafızalarındadır. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile 5 yıllık kesintisiz istikrar, dönemleri gelecek. Koalisyonlar, hükümet, kurulamama krizleri tarihe karışacak. Parlamenter sistemin ülkemize maliyetini burada yeniden tekrar etmeye gerek yok, tek başına iktidarlar dışında, siyasi krizlerle, ekonomik krizlerle, güvenlik sorunları ile vesayetçi anlayışlarla ve darbelerle anılan bu sistem ile en büyük ekonomik darbeyi esnaflarımız yaşadı.” dedi.

Başkan Demirci, Milli İradeye Darbe Vurulamayacak Programın ilerleyen saatlerine SKM yönetimine eşlik eden Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, vatandaşların istek ve taleplerini de dinledi. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin gerekliliğini vatandaşlarla paylaşan Demirci, Cumhurbaşkanlığı sistemini getiren Anayasa değişikliğinin ülkemizin geleceği için çok önemli değişiklikler olduğunu belirterek; “Bu değişikliklerle darbeci ruhun, vesayetçi anlayışın izlerini anayasamızdan siliyoruz, Anayasamız daha demokratik hale geliyor, bu sistem ile söz daima milletin olacak, milletin iradesine darbe vurulamayacağını ifade etti. İnsanların parti veya siyasi amaç gütmeden karar vermelerini istedi. Yeni sistemin geleceğimize yapılmış en önemli yatırımlardan biri olacağını ifade eden Başkan Demirci, 16 Nisan’da yapılacak olan referandum için destek istedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.