Kılıç,"Diyarbakır'a gideceğim"

Çayırova 22.02.2016 - 20:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Kılıç,"Diyarbakır'a gideceğim"

Çayırova Ak Parti İlçe Teşkilatı Daraltılmış İlçe Danışma Meclisi Toplantısını bu akşam gerçekleştirdi.

Çayırova Ak Parti İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’nda Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Kılıç, Çayırova Ak Parti İlçe kadın Kolları Başkanı Hacer Banu Çürüksulu Demir, Çayırova Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı  İbrahim Güler, Belediye Başkan Yardımcıları Fikriye Çelik ve Orhan Keskin, Meclis Üyeleri ve partililer katıldı. Açılış konuşmasını gerçekleştiren Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Kılıç ülke gündemine ilişlkin bir konuşma gerçekleştirdi. Kılıç konuşmasında, “Ülkemiz üzerinde Osmanlı İmparatorluğu döneminden itibaren dış güçlerin bir oyunu oynanıyor. Biz PKK ile savaşmıyoruz. Biz İngiltere, Almanya, İtalya, Fransa ve ülkemizde gözü olan bir çok devletle savaşıyoruz. Ancak alevisi, sünnisi ile Türkü Kürdü ile bizler beraber yaşamaya devam edeceğiz. Hiçbir oyun ve tuzak bizi ayıramayacak. Yakın zamanda Diyarbakır’a gitti. Mimar Sinan’ın eserlerini gördüm. Gerçekten inanılmaz güzel bir şehir. Çok beğendim. En yakın zamanda ailem ile birlikte bu şehire gideceğim. Partimizin mahallerde ki üyeçalışmaları ve yenilenmesi kapsamında 2500 üyeye yönelik ziyaret gerçekleştirdik. Teşkilat çalışmaları açısından önemli iler yapıyoruz. Yapmayada devam edeceğiz.”dedi.
Çayırova Ak Parti İlçe Teşkilatı Daraltılmış İlçe Danışma Meclisi Toplantısını bu akşam gerçekleştirdi.

Çayırova Ak Parti İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’nda Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Kılıç, Çayırova Ak Parti İlçe kadın Kolları Başkanı Hacer Banu Çürüksulu Demir, Çayırova Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı  İbrahim Güler, Belediye Başkan Yardımcıları Fikriye Çelik ve Orhan Keskin, Meclis Üyeleri ve partililer katıldı.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Kılıç ülke gündemine ilişlkin bir konuşma gerçekleştirdi. Kılıç konuşmasında, “Ülkemiz üzerinde Osmanlı İmparatorluğu döneminden itibaren dış güçlerin bir oyunu oynanıyor. Biz PKK ile savaşmıyoruz. Biz İngiltere, Almanya, İtalya, Fransa ve ülkemizde gözü olan bir çok devletle savaşıyoruz. Ancak alevisi, sünnisi ile Türkü Kürdü ile bizler beraber yaşamaya devam edeceğiz. Hiçbir oyun ve tuzak bizi ayıramayacak. Yakın zamanda Diyarbakır’a gitti. Mimar Sinan’ın eserlerini gördüm. Gerçekten inanılmaz güzel bir şehir. Çok beğendim. En yakın zamanda ailem ile birlikte bu şehire gideceğim. Partimizin mahallerde ki üyeçalışmaları ve yenilenmesi kapsamında 2500 üyeye yönelik ziyaret gerçekleştirdik. Teşkilat çalışmaları açısından önemli iler yapıyoruz. Yapmayada devam edeceğiz.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.