19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kılıç, ‘Gebze kongreye hazır!’

Siyaset 05.11.2019 - 13:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kılıç, ‘Gebze kongreye hazır!’

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Teşkilatı Ekim ayı ilçe divan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya İl Başkanı Mehmet Aras, İl Başkan Yardımcıları Maşallah Söğüt, Yılmaz Karagülle, Kamil Tökgöz İl Yöneticileri Mustafa Kabaca, Şahin Tökgöz, Celal Dülger, Necmettin İşlek ile İl Müfettişi Emin Gürcan ve Ali Taştan katıldı. Toplantıda açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Engin Kılıç, “Birim başkanlarımıza ve Mahalle teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum. Özverili çalışmaları neticesinde 17 Kasım’da yapılacak Büyük Kongre İçin Gebze’mizden istenen 10 Otobüs hedefi doldurulmuş ve devamı gelecek şekilde çalışmalar sürmektedir.” dedi. MİLLETİMİZ UMUDA EL VERECEK Kılıç’ın ardından söz alan İl Eğitim Başkanı Maşallah Söğüt; “Biz Yeniden Refah Partisi olarak yaptığımız çalışmalar ve projelerle milletimizi yeniden kararlı umutlu ve geleceğe güven ile bakar hale getireceğiz. Erbakan Hocam bizlere derdi ki ‘Akıl’ bize sunulanların dışında sorun olan problemlere çözüm bulmaktır. Biz Yeniden Refah olarak milletimize dayatılan çözümsüzlüğü kabul etmiyoruz ve sorunların çok kısa bir sürede çözüleceğine inanıyoruz. Mevcut iktidar 17 yılın sonunda dahiyane bir buluşla Borçlanma Genel Müdürlüğü kurdular. Biz Yeniden Refah Partisi olarak bu kurumu lağvedip Özkaynak Paketi Oluşturma Genel Müdürlüğü kuracağız. Milletimize diyoruz ki bu umuda bir el verin ve 17 Kasım 2019 Pazar günü Ankara’da yapacağımız kongremize tüm hemşerilerimizi bekliyoruz.” dedi. BOŞA KÜREK ÇEKMESİN Söğüt’ün ardından söz alan İl Başkanı Mehmet Aras ise gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Aras, “Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu’nun abilerinden izinsiz değil parti, turşu bile kuramaz. Öyle veya böyle bu iktidar döneminde bir makamı işgal eden insanların üzerine dönemin kiri bulaştı. Bu dönemin kirini üzerinde bulunduran insanlara bu millet asla itibar etmeyecektir. Bu yüzden Babacan, Twitter üzerinden partisine isim aramaktan vazgeçsin, boşa kürek çekmesin. Öte yandan buraya Çayırova’nın toplantısından geliyorum 17 Kasım için istenen Otobüs sayısını ikiye katlamışlar inanıyoruz ki Gebze’de kendisine verilen hedefi ikiye katlayacaktır” dedi. Divanda en çok üye yapan İlçe Yönetim kurulu üyesi Rıfat Öz’e plaketini İl Başkanı Mehmet Aras  taktım etti.

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Teşkilatı Ekim ayı ilçe divan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya İl Başkanı Mehmet Aras, İl Başkan Yardımcıları Maşallah Söğüt, Yılmaz Karagülle, Kamil Tökgöz İl Yöneticileri Mustafa Kabaca, Şahin Tökgöz, Celal Dülger, Necmettin İşlek ile İl Müfettişi Emin Gürcan ve Ali Taştan katıldı. Toplantıda açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Engin Kılıç, “Birim başkanlarımıza ve Mahalle teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum. Özverili çalışmaları neticesinde 17 Kasım’da yapılacak Büyük Kongre İçin Gebze’mizden istenen 10 Otobüs hedefi doldurulmuş ve devamı gelecek şekilde çalışmalar sürmektedir.” dedi.

MİLLETİMİZ UMUDA EL VERECEK

Kılıç’ın ardından söz alan İl Eğitim Başkanı Maşallah Söğüt; “Biz Yeniden Refah Partisi olarak yaptığımız çalışmalar ve projelerle milletimizi yeniden kararlı umutlu ve geleceğe güven ile bakar hale getireceğiz. Erbakan Hocam bizlere derdi ki ‘Akıl’ bize sunulanların dışında sorun olan problemlere çözüm bulmaktır. Biz Yeniden Refah olarak milletimize dayatılan çözümsüzlüğü kabul etmiyoruz ve sorunların çok kısa bir sürede çözüleceğine inanıyoruz. Mevcut iktidar 17 yılın sonunda dahiyane bir buluşla Borçlanma Genel Müdürlüğü kurdular. Biz Yeniden Refah Partisi olarak bu kurumu lağvedip Özkaynak Paketi Oluşturma Genel Müdürlüğü kuracağız. Milletimize diyoruz ki bu umuda bir el verin ve 17 Kasım 2019 Pazar günü Ankara’da yapacağımız kongremize tüm hemşerilerimizi bekliyoruz.” dedi.

BOŞA KÜREK ÇEKMESİN

Söğüt’ün ardından söz alan İl Başkanı Mehmet Aras ise gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Aras, “Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu’nun abilerinden izinsiz değil parti, turşu bile kuramaz. Öyle veya böyle bu iktidar döneminde bir makamı işgal eden insanların üzerine dönemin kiri bulaştı. Bu dönemin kirini üzerinde bulunduran insanlara bu millet asla itibar etmeyecektir. Bu yüzden Babacan, Twitter üzerinden partisine isim aramaktan vazgeçsin, boşa kürek çekmesin. Öte yandan buraya Çayırova’nın toplantısından geliyorum 17 Kasım için istenen Otobüs sayısını ikiye katlamışlar inanıyoruz ki Gebze’de kendisine verilen hedefi ikiye katlayacaktır” dedi. Divanda en çok üye yapan İlçe Yönetim kurulu üyesi Rıfat Öz’e plaketini İl Başkanı Mehmet Aras  taktım etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.