19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kılıç, ‘İktidar olmak için çalışıyoruz!’

Siyaset 09.10.2019 - 09:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kılıç, ‘İktidar olmak için çalışıyoruz!’

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Teşkilatının Eylül ayı divan toplantısı dün ilçe binasında gerçekleşti. Gerçekleşen toplantıda konuşan Başkan Engin Kılıç, Gebze’de hızlı bir şekilde teşkilatlarımız kuruyoruz. Erbakan Hocamız zamanında Partimiz tırnaklarıyla sökerek oyları aldı ve iktidara geldi. Bizde yeniden iktidara gelmek için Millî Görüş’ün birinci 40 yılında olduğu gibi, ikinci 40 yılında da iktidara geleceğiz.” dedi.

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Teşkilatının Eylül ayı divan toplantısı dün ilçe binasında gerçekleşti. Gerçekleşen toplantı Abdulkadir Doğan’ın okuduğu Kuran-ı Kerim ile başlarken, divan toplantısına İl Yönetim Kurulu üyeleri Celal Dülger, Salih Ergün, Necmettin İşlek ve Gebze İl Sorumluları Emin Gürcan ve Ali Taşdan’da katıldı. Divanda İlçe teşkilatı Birim başkanları, gençlik kolları mahalle temsilcileri raporlarını sundu. TIRNAKLARIMIZLA SÖKEREK İLERLEMEYE DEVAM EDİYORUZ Açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Engin Kılıç, Gebze’de hızlı bir şekilde teşkilatlarımız kuruyoruz. Amacımız ulaşmadık Mahalle ve Köy bırakmamak. Hocamız yıllarca hep dedi ki; “Biz tırnaklarımızla söküp bu oyları aldık, hiç kimse bize destek olmadı, hiç kimse bize rüzgâr estirmedi, biz terleyerek, koşarak, gayret göstererek tırnaklarımızla bu oyları aldık ve iktidara geldik.” Şimdi; Yeniden Refah Partimizde aynen Erbakan hocamızın bu ifadesinde olduğu gibi tırnaklarıyla sökerek ilerlemeye devam ediyor ve inşallah Millî Görüş’ün birinci 40 yılında olduğu gibi, ikinci 40 yılında da iktidara gelecek. Yaşanabilir Bir Türkiye'yi, Yeniden Büyük Türkiye'yi kuracak, Yeni ve Âdil Bir Dünya yolunda en güçlü adımları atacaktır. Birlikte var olma ve teşkilatlanma hamlesinin yanında Millî Görüş’ün olmazsa olmazı diğer unsuru eğitimli olma hamlemizde Gebze genelinde bütün hızı ile devam ediyor.” Dedi. VATANDAŞIMIZ YANIMIZDA Açıklamalarını sürdüren Başkan Kılıç, “Gebze’mizin dört bir yanında halkla kucaklaşma, halkla ilişkiler faaliyetleri kapsamında da STK ziyaretleri, esnaf ziyaretleri, köy ziyaretleri bütün hızıyla devam ediyor. Buralardan da çok olumlu dönüşler alınıyor, çok olumlu sonuçlar elde ediliyor. Bu çalışmalarımızda halkımızın büyük beklentisi, Yeniden Refah Partimize büyük teveccühü, ilgisi apaçık bir şekilde görülüyor. Cenabı Allah'a şükürler olsun.” dedi. MAHALLE BAŞKANLARINA PLAKET Toplantıda bir konuşma yapan İl Yönetim Kurulu Üyesi Ali Taşdan ise, “Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor hem ekonomik yönden hem ahlaken hem de diş politikada sıkıntılar var. Yeniden Refah Partisi mensupları olarak ilk önce inandığımız davayı biz Ailemizde, ticaretimizde, yaşantımızda yaşamalıyız ki topluma karşı etkili olsun.” dedi. İlçe divanında başarılı çalışmalarından dolayı Gaziler Mahalle Başkanı Fahri Sönmez’e plaketini Ali Osman Bilikci takdim ederken, İstasyon Mahalle Başkanına ise plaketini Mustafa Arslantaş hediye etti.
Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Teşkilatının Eylül ayı divan toplantısı dün ilçe binasında gerçekleşti. Gerçekleşen toplantıda konuşan Başkan Engin Kılıç, Gebze’de hızlı bir şekilde teşkilatlarımız kuruyoruz. Erbakan Hocamız zamanında Partimiz tırnaklarıyla sökerek oyları aldı ve iktidara geldi. Bizde yeniden iktidara gelmek için Millî Görüş’ün birinci 40 yılında olduğu gibi, ikinci 40 yılında da iktidara geleceğiz.” dedi.

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Teşkilatının Eylül ayı divan toplantısı dün ilçe binasında gerçekleşti. Gerçekleşen toplantı Abdulkadir Doğan’ın okuduğu Kuran-ı Kerim ile başlarken, divan toplantısına İl Yönetim Kurulu üyeleri Celal Dülger, Salih Ergün, Necmettin İşlek ve Gebze İl Sorumluları Emin Gürcan ve Ali Taşdan’da katıldı. Divanda İlçe teşkilatı Birim başkanları, gençlik kolları mahalle temsilcileri raporlarını sundu.

TIRNAKLARIMIZLA SÖKEREK İLERLEMEYE DEVAM EDİYORUZ

Açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Engin Kılıç, Gebze’de hızlı bir şekilde teşkilatlarımız kuruyoruz. Amacımız ulaşmadık Mahalle ve Köy bırakmamak. Hocamız yıllarca hep dedi ki; “Biz tırnaklarımızla söküp bu oyları aldık, hiç kimse bize destek olmadı, hiç kimse bize rüzgâr estirmedi, biz terleyerek, koşarak, gayret göstererek tırnaklarımızla bu oyları aldık ve iktidara geldik.” Şimdi; Yeniden Refah Partimizde aynen Erbakan hocamızın bu ifadesinde olduğu gibi tırnaklarıyla sökerek ilerlemeye devam ediyor ve inşallah Millî Görüş’ün birinci 40 yılında olduğu gibi, ikinci 40 yılında da iktidara gelecek. Yaşanabilir Bir Türkiye'yi, Yeniden Büyük Türkiye'yi kuracak, Yeni ve Âdil Bir Dünya yolunda en güçlü adımları atacaktır. Birlikte var olma ve teşkilatlanma hamlesinin yanında Millî Görüş’ün olmazsa olmazı diğer unsuru eğitimli olma hamlemizde Gebze genelinde bütün hızı ile devam ediyor.” Dedi.

VATANDAŞIMIZ YANIMIZDA

Açıklamalarını sürdüren Başkan Kılıç, “Gebze’mizin dört bir yanında halkla kucaklaşma, halkla ilişkiler faaliyetleri kapsamında da STK ziyaretleri, esnaf ziyaretleri, köy ziyaretleri bütün hızıyla devam ediyor. Buralardan da çok olumlu dönüşler alınıyor, çok olumlu sonuçlar elde ediliyor. Bu çalışmalarımızda halkımızın büyük beklentisi, Yeniden Refah Partimize büyük teveccühü, ilgisi apaçık bir şekilde görülüyor. Cenabı Allah'a şükürler olsun.” dedi.

MAHALLE BAŞKANLARINA PLAKET

Toplantıda bir konuşma yapan İl Yönetim Kurulu Üyesi Ali Taşdan ise, “Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor hem ekonomik yönden hem ahlaken hem de diş politikada sıkıntılar var. Yeniden Refah Partisi mensupları olarak ilk önce inandığımız davayı biz Ailemizde, ticaretimizde, yaşantımızda yaşamalıyız ki topluma karşı etkili olsun.” dedi. İlçe divanında başarılı çalışmalarından dolayı Gaziler Mahalle Başkanı Fahri Sönmez’e plaketini Ali Osman Bilikci takdim ederken, İstasyon Mahalle Başkanına ise plaketini Mustafa Arslantaş hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.