19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kılıç KRAL’ı da mı getiriyor?

Spor 24.05.2017 - 09:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kılıç KRAL’ı da mı getiriyor?

DARICA GENÇLERBİRLİĞİ ÇORUM BELEDİYESPOR’UN GOL KRALI YAKUP’A GÖZ DİKTİ

Gürses Kılıç’ı takımın başına getiren Darıca Gençlerbirliği, transferde kesenin ağzını açıyor. Çorum Belediyespor’un kaptanı Emrullah Kokoç’u renklerine bağlayan Darıca Gençlerbirliği, şimdi de gözünü gol kralı Yakup Alkan’a dikti. Sezon başında Yeni Malatyaspor’dan Çorum Belediyespor’a kiralanan ve attığı 19 golle hem gol kralı olan, hem de takımını Play-Off’a taşıyan 25 yaşındaki yıldız oyuncu, Darıca’nın radarına girdi. GÜRSES KILIÇ ÇOK İSTİYOR Darıca G.B’nin yeni teknik patronu Gürses Kılıç, Çorum’dan öğrencisi olan Yakup Alkan’ın transfer edilmesi için Darıca G.B yönetimine ‘alınsın’ raporu verdiği, Başkan Mustafa Öztürk’ün de bu transferi bitirmek için kesenin ağzını açacağı iddia edildi. Darıca G.B yönetimi, bonservisi Süper Lig’e yeni çıkan Yeni Malatyaspor’da bulunan Yakup’un bonservis bedelinin yüksek olmasını düşünerek, 1 yıllığına kiralama opsiyonunu kullanabileceği de edinilen bilgiler arasında.
DARICA GENÇLERBİRLİĞİ ÇORUM BELEDİYESPOR’UN GOL KRALI YAKUP’A GÖZ DİKTİ

Gürses Kılıç’ı takımın başına getiren Darıca Gençlerbirliği, transferde kesenin ağzını açıyor. Çorum Belediyespor’un kaptanı Emrullah Kokoç’u renklerine bağlayan Darıca Gençlerbirliği, şimdi de gözünü gol kralı Yakup Alkan’a dikti. Sezon başında Yeni Malatyaspor’dan Çorum Belediyespor’a kiralanan ve attığı 19 golle hem gol kralı olan, hem de takımını Play-Off’a taşıyan 25 yaşındaki yıldız oyuncu, Darıca’nın radarına girdi.

GÜRSES KILIÇ ÇOK İSTİYOR

Darıca G.B’nin yeni teknik patronu Gürses Kılıç, Çorum’dan öğrencisi olan Yakup Alkan’ın transfer edilmesi için Darıca G.B yönetimine ‘alınsın’ raporu verdiği, Başkan Mustafa Öztürk’ün de bu transferi bitirmek için kesenin ağzını açacağı iddia edildi. Darıca G.B yönetimi, bonservisi Süper Lig’e yeni çıkan Yeni Malatyaspor’da bulunan Yakup’un bonservis bedelinin yüksek olmasını düşünerek, 1 yıllığına kiralama opsiyonunu kullanabileceği de edinilen bilgiler arasında.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.