19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kılıç ve Soydaş iddialı

Spor 06.10.2017 - 16:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kılıç ve Soydaş iddialı

Kılıç ve Soydaş iddialı

Kent derbisi öncesinde Darıca G.B ve Gölcükspor’un deneyimli teknik patronları açıklamalarda bulundu. Ev sahibi Gölcükspor’un Teknik Direktörü Ramiz Soydaş yaptığı açıklamada, ‘’ Her şeyden önce kentimizin iki güzide kulübünün sevgi, hoşgörü ve centilmence mücadele etmesini diliyorum. Gölcükspor olarak futbolun doğrularını sahaya koyup maçı kazanmak için elimizden geleni yapacağız’’dedi. KILIÇ: DERS ÇIKARDIK Darıca G.B Teknik Direktörü Gürses Kılıç ise yaptığı açıklamada maçı kazanacaklarına inandığını söyledi. Kılıç, ‘’Ziraat Türkiye Kupası’nda rakibimize göre üstün bir futbol oynamamıza rağmen son dakikada kalemizde gördüğümüz şanssız golle maç uzatmaya gitmiş ve rakibimizi uzatmada elemiştik. Hatalarımızdan ders çıkardığımızı düşünüyorum. Dostça geçmesini temenni ettiğim kent derbisinde galip ayrılmak istiyoruz’’dedi.
Kılıç ve Soydaş iddialı

Kent derbisi öncesinde Darıca G.B ve Gölcükspor’un deneyimli teknik patronları açıklamalarda bulundu. Ev sahibi Gölcükspor’un Teknik Direktörü Ramiz Soydaş yaptığı açıklamada, ‘’ Her şeyden önce kentimizin iki güzide kulübünün sevgi, hoşgörü ve centilmence mücadele etmesini diliyorum. Gölcükspor olarak futbolun doğrularını sahaya koyup maçı kazanmak için elimizden geleni yapacağız’’dedi.

KILIÇ: DERS ÇIKARDIK

Darıca G.B Teknik Direktörü Gürses Kılıç ise yaptığı açıklamada maçı kazanacaklarına inandığını söyledi. Kılıç, ‘’Ziraat Türkiye Kupası’nda rakibimize göre üstün bir futbol oynamamıza rağmen son dakikada kalemizde gördüğümüz şanssız golle maç uzatmaya gitmiş ve rakibimizi uzatmada elemiştik. Hatalarımızdan ders çıkardığımızı düşünüyorum. Dostça geçmesini temenni ettiğim kent derbisinde galip ayrılmak istiyoruz’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.