Kılıçdaroğlu 81 il başkanıyla bir araya geldi

10.07.2017 - 16:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kılıçdaroğlu 81 il başkanıyla bir araya geldi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 25 gün süren Adalet Yürüyüşü’nü 9 Temmuz Pazar Günü Maltepe Sahilinde gerçekleşen ve milyonların katılım sağladığı bir mitingle noktaladı.

Kılıçdaroğlu, yürüyüşün hemen ertesi günü 81 İl Başkanı, Gurup Başkan Vekilleri, Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri, Parti Meclisi, Milletvekilleri, Kadın ve Gençlik Kolları Genel Başkanları ile İstanbul Maltepe’de bulunan Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde bir araya geldi. YÜRÜYÜŞ VE MİTİNG DEĞERLENDİRİLDİ Basına kapalı olarak gerçekleşen yaklaşık 3 saat süren toplantıda 15 Haziran’da Güvenpark’da başlayan ve 9 Temmuz da Maltepe Sahilinde sonlanan Adalet Yürüyüşü ve 9 Temmuz’da ki Adalet Mitingi değerlendirildi. Genel Başkan Kılıçdaroğlu, önümüzdeki süreçte çizilecek olan yol haritası için il başkanlarının görüşlerini aldı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 25 gün süren Adalet Yürüyüşü’nü 9 Temmuz Pazar Günü Maltepe Sahilinde gerçekleşen ve milyonların katılım sağladığı bir mitingle noktaladı.

Kılıçdaroğlu, yürüyüşün hemen ertesi günü 81 İl Başkanı, Gurup Başkan Vekilleri, Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri, Parti Meclisi, Milletvekilleri, Kadın ve Gençlik Kolları Genel Başkanları ile İstanbul Maltepe’de bulunan Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde bir araya geldi.

YÜRÜYÜŞ VE MİTİNG DEĞERLENDİRİLDİ

Basına kapalı olarak gerçekleşen yaklaşık 3 saat süren toplantıda 15 Haziran’da Güvenpark’da başlayan ve 9 Temmuz da Maltepe Sahilinde sonlanan Adalet Yürüyüşü ve 9 Temmuz’da ki Adalet Mitingi değerlendirildi. Genel Başkan Kılıçdaroğlu, önümüzdeki süreçte çizilecek olan yol haritası için il başkanlarının görüşlerini aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.