19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kılıçdaroğlu da kandırılmış mı?

Kocaeli 08.12.2016 - 10:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Kılıçdaroğlu da kandırılmış mı?

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, sert sözlerle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yüklendi

  Kılıçdaroğlu’nun partisinin Adana Mitingi’nde FETÖ tutukluları Nazli Ilıcak ve Mehmet Altan’ı özgürlük kahramanı ilan edip alkışlatmasına tepki gösteren Yılmaz, “Kılıçdaroğlu da kandırılmış mı?”diye sordu. Kılıçdaroğlu’nun düşmanımın düşmanı dostumdur stratejisi izlediğini ifade eden Yılmaz, “CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başdanışmanı Fatih Gürsul, FETÖ'den gözaltına alındı. Tam da "Gördünüz mü ey CHP'liler, Fetöcü'ler sizi de kandırmış!" diyecektik ki,  Kılıçdaroğlu Adana mitinginde Fetöcü yazarlar Nazlı Ilıcak ve Mehmet Altan'ı özgürlük kahramanı olarak andı ve alkışlattı. Genel Başkanlığını Fetö'nün ahlaksız kasetlerine borçlu olan Kılıçdaroğlu kandırılmadı, "düşmanımın düşmanı dostumdur" stratejisi izledi.  Fetö ile kirli siyasi çıkar ilişkisi devam ediyor. Adana'da suçüstü yakalandı. Şimdi kendisine en büyük tepkiyi selefi, kaset mağduru Deniz Baykal veriyor.  CHP'de kavga büyüyor. Bakalım daha neler göreceğiz?”diye konuştu.
AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, sert sözlerle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yüklendi

 

Kılıçdaroğlu’nun partisinin Adana Mitingi’nde FETÖ tutukluları Nazli Ilıcak ve Mehmet Altan’ı özgürlük kahramanı ilan edip alkışlatmasına tepki gösteren Yılmaz, “Kılıçdaroğlu da kandırılmış mı?”diye sordu. Kılıçdaroğlu’nun düşmanımın düşmanı dostumdur stratejisi izlediğini ifade eden Yılmaz, “CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başdanışmanı Fatih Gürsul, FETÖ'den gözaltına alındı. Tam da "Gördünüz mü ey CHP'liler, Fetöcü'ler sizi de kandırmış!" diyecektik ki,  Kılıçdaroğlu Adana mitinginde Fetöcü yazarlar Nazlı Ilıcak ve Mehmet Altan'ı özgürlük kahramanı olarak andı ve alkışlattı.

Genel Başkanlığını Fetö'nün ahlaksız kasetlerine borçlu olan Kılıçdaroğlu kandırılmadı, "düşmanımın düşmanı dostumdur" stratejisi izledi.  Fetö ile kirli siyasi çıkar ilişkisi devam ediyor. Adana'da suçüstü yakalandı. Şimdi kendisine en büyük tepkiyi selefi, kaset mağduru Deniz Baykal veriyor.  CHP'de kavga büyüyor. Bakalım daha neler göreceğiz?”diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.