GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Kılıçdaroğlu Darıca'da işçilerle buluşacak!

Darıca 27.03.2017 - 13:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kılıçdaroğlu Darıca'da işçilerle buluşacak!

  CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, yarın gün boyu Gebze ve Darıca'da çeşitli temaslarda bulunacak. Saat 10.00'da Gebze'de muhtarlarla buluşacak olan Kılıçdaroğlu öğlen yemeğini ise Darıca'da bir fabrikada işçilerle birlikte yiyecek. CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, yaptığı açıklamada "Genel Başkanımızı Darıca'da ağırlamaktan büyük onur duyacağız. Kendisi Darıca'ya büyük önem veriyor" dedi. KILIÇDAROĞLU' NUN PROGRAMI CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 16 Nisan'daki referandum öncesinde yarın Gebze ve Darıca'yı ziyaret edecek. Gebze'de saat 10.00'da muhtarlarla basına kapalı bir şekilde gerekleşecek toplantıda bir araya gelecek olan Kemal Kılıçdaroğlu, öğlen yemeğini ise Darıca'da bir fabrikada işçilerle birlikte yiyecek. Kılıçdaroğlu daha sonra saat 14.00'da Gebze'de Osman Hamdi Bey Kültür Salonu'nda sivil toplum kuruluşları ve esnaflarla bir araya gelip değerlendirmelerde bulunacak. Kılıçdaroğlu son olarak saat 16.00'da ise Gebze Organize Sanayi Bölgesi'nde sanayicilerle bir araya gelecek. TÖRK: 'DARICA'YA ÖNEM VERİYOR' CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, yarınki yoğun programına Darıca'yı da ekledi. CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, Kılıçdaroğlu'nun Darıca'ya büyük önem verdiğini ifade ederek "Genel Başkanımız Darıca'ya büyük önem veriyor. Bugünkü yoğun programına Darıca'yı da aldı. Öğlen yemeğinde Darıca'da bir fabrikamızda işçi, emekçi kardeşlerimizle birlikte olacak. Darıca'da eğer programı müsait olursa araya bir program daha almak istiyoruz. Genel Başkanımızı ilçemizde ağırlamaktan büyük onur duyacağız. Kendisi Darıca'ya çok güveniyor ve önemsiyor. Biz de bu güveni boşa çıkarmamak için 16 Nisan'da güçlü bir şekilde 'Hayır' çıkararak destek olacağız" diye konuştu.  

 

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, yarın gün boyu Gebze ve Darıca'da çeşitli temaslarda bulunacak. Saat 10.00'da Gebze'de muhtarlarla buluşacak olan Kılıçdaroğlu öğlen yemeğini ise Darıca'da bir fabrikada işçilerle birlikte yiyecek. CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, yaptığı açıklamada "Genel Başkanımızı Darıca'da ağırlamaktan büyük onur duyacağız. Kendisi Darıca'ya büyük önem veriyor" dedi.

KILIÇDAROĞLU' NUN PROGRAMI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 16 Nisan'daki referandum öncesinde yarın Gebze ve Darıca'yı ziyaret edecek. Gebze'de saat 10.00'da muhtarlarla basına kapalı bir şekilde gerekleşecek toplantıda bir araya gelecek olan Kemal Kılıçdaroğlu, öğlen yemeğini ise Darıca'da bir fabrikada işçilerle birlikte yiyecek. Kılıçdaroğlu daha sonra saat 14.00'da Gebze'de Osman Hamdi Bey Kültür Salonu'nda sivil toplum kuruluşları ve esnaflarla bir araya gelip değerlendirmelerde bulunacak. Kılıçdaroğlu son olarak saat 16.00'da ise Gebze Organize Sanayi Bölgesi'nde sanayicilerle bir araya gelecek.

TÖRK: 'DARICA'YA ÖNEM VERİYOR'

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, yarınki yoğun programına Darıca'yı da ekledi. CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, Kılıçdaroğlu'nun Darıca'ya büyük önem verdiğini ifade ederek "Genel Başkanımız Darıca'ya büyük önem veriyor. Bugünkü yoğun programına Darıca'yı da aldı. Öğlen yemeğinde Darıca'da bir fabrikamızda işçi, emekçi kardeşlerimizle birlikte olacak. Darıca'da eğer programı müsait olursa araya bir program daha almak istiyoruz. Genel Başkanımızı ilçemizde ağırlamaktan büyük onur duyacağız. Kendisi Darıca'ya çok güveniyor ve önemsiyor. Biz de bu güveni boşa çıkarmamak için 16 Nisan'da güçlü bir şekilde 'Hayır' çıkararak destek olacağız" diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.