19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kılıçdaroğlu Dilovası'na geliyor

Dilovası 07.01.2017 - 09:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kılıçdaroğlu Dilovası'na geliyor

CHP Dilovası İlçe Örgütü’nün yeni yeri CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu tarafından açılacak. Resmi program henüz açıklanmamış olmakla birlikte açılış 28 Ocak 2017 Cumartesi günü gerçekleşecek.

Kısa bir süre önce yeni yerine taşınan Cumhuriyet Halk Partisi Dilovası İlçe Örgütü açılış için gün sayıyor. Eski yerine oranla çok daha geniş ve kullanımlı bir yere taşınan CHP Dilovası İlçe Örgütü’nün yeni yerinde yönetim kurulu odası, toplantı salonu, sekretarya, hol, mutfak ve lavabo yer alıyor. CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir eski yerlerinin bulunduğu binanın en üst katında yer almasından ötürü özellikle engelli ve yaşlı vatandaşların yukarı çıkmakta dahi zorlandığını belirtip, "Bundan ötürü yeni yerimizi giriş kattan özellikle seçtik" dedi. CHP, DİLOVASI'NDA İVME KAZANDI CHP’nin Dilovası’nda yürüttüğü etkili muhalefet ile her geçen gün bir artış ve ivme gösterdiğini belirten Kerem Aydemir, "Bizim de artan bu halk ilgisine yanıtı yenilenerek vermemiz gerekirdi. Daha rahat ve kolay ulaşılabilen bir binayla bu ihtiyaca yanıt verdik. Başta üyelerimiz ve seçmenimiz olmak üzere liderimizi toplumla birleştirmek gerekirdi. Bunun için kurduğumuz temaslar sonrası da 28 Ocak’ta Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımı ile burada güzel bir açılış gerçekleştireceğiz. Açılış bahanesiyle Dilovası halkını liderimiz ile buluşturacağız" diye konuştu. 'DOĞRU YOLDAYIZ' Dilovası’nda yürüttükleri etkili ve yerinde çalışmaların toplumun her kesiminden ilgi gördüğünü, yerel basının da dikkatini çektiğini kaydeden Aydemir, "Bir yerel gazetenin sitesinde ‘Kocaeli’de yılın enleri kimler’ başlıklı yorumunda yaptığı değerlendirmede, CHP’de yılın en iyi ilçe başkanı kısmında şahsımın adımı anması doğru yolda olduğumuzun göstergesidir. İlimizin diğer ilçelerine oranla en sorunlu, en sıkıntılı ilçelerinden birinde muhalefet partisi olarak toplumun ve halkın sesi soluğu olmak için çalışmalarımız aynı aşkla, şevkle sürecek" dedi.
CHP Dilovası İlçe Örgütü’nün yeni yeri CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu tarafından açılacak. Resmi program henüz açıklanmamış olmakla birlikte açılış 28 Ocak 2017 Cumartesi günü gerçekleşecek.

Kısa bir süre önce yeni yerine taşınan Cumhuriyet Halk Partisi Dilovası İlçe Örgütü açılış için gün sayıyor. Eski yerine oranla çok daha geniş ve kullanımlı bir yere taşınan CHP Dilovası İlçe Örgütü’nün yeni yerinde yönetim kurulu odası, toplantı salonu, sekretarya, hol, mutfak ve lavabo yer alıyor. CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir eski yerlerinin bulunduğu binanın en üst katında yer almasından ötürü özellikle engelli ve yaşlı vatandaşların yukarı çıkmakta dahi zorlandığını belirtip, "Bundan ötürü yeni yerimizi giriş kattan özellikle seçtik" dedi.

CHP, DİLOVASI'NDA İVME KAZANDI
CHP’nin Dilovası’nda yürüttüğü etkili muhalefet ile her geçen gün bir artış ve ivme gösterdiğini belirten Kerem Aydemir, "Bizim de artan bu halk ilgisine yanıtı yenilenerek vermemiz gerekirdi. Daha rahat ve kolay ulaşılabilen bir binayla bu ihtiyaca yanıt verdik. Başta üyelerimiz ve seçmenimiz olmak üzere liderimizi toplumla birleştirmek gerekirdi. Bunun için kurduğumuz temaslar sonrası da 28 Ocak’ta Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımı ile burada güzel bir açılış gerçekleştireceğiz. Açılış bahanesiyle Dilovası halkını liderimiz ile buluşturacağız" diye konuştu.

'DOĞRU YOLDAYIZ'
Dilovası’nda yürüttükleri etkili ve yerinde çalışmaların toplumun her kesiminden ilgi gördüğünü, yerel basının da dikkatini çektiğini kaydeden Aydemir, "Bir yerel gazetenin sitesinde ‘Kocaeli’de yılın enleri kimler’ başlıklı yorumunda yaptığı değerlendirmede, CHP’de yılın en iyi ilçe başkanı kısmında şahsımın adımı anması doğru yolda olduğumuzun göstergesidir. İlimizin diğer ilçelerine oranla en sorunlu, en sıkıntılı ilçelerinden birinde muhalefet partisi olarak toplumun ve halkın sesi soluğu olmak için çalışmalarımız aynı aşkla, şevkle sürecek" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.