Kılıçdaroğlu Geliyor

Kocaeli 12.11.2015 - 21:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Kılıçdaroğlu Geliyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yeğeni Özgür’ün düğünü için Cumartesi günü ilimize gelecek. Kılıçdaroğlu düğünden sonra il yönetim kurulu üyeleri ile yemek yiyecek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumartesi günü ilimize geliyor. Kılıçdaroğlu ağabeyi Ali Kamer Kılıçdaroğlu’nun oğlu Özgür’ün Derince Tan Yıldız Düğün Salonu’nda gerçekleştirilecek düğününe katılacak. Kılıçdaroğlu’nun yeğeni Özgür, hayatını Hülya – Nuri Bayülgen çiftinin kızları Didem ile birleştirecek. Kemal Kılıçdaroğlu düğün sonrasında il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yemek yiyecek.   SARIBAY’A DESTEK MESAJI Kılıçdaroğlu’nun programı bugün Ankara’da olan Cengiz Sarıbay tarafından kimi il yönetim kurulu üyelerine duyuruldu. Kemal Kılıçdaroğlu’nun kentimizi ziyareti başka bir anlam daha taşıyor. Cengiz Sarıbay’la bugün Ankara’da görüşen Kılıçdaroğlu il kongresi öncesinde bir anlamda Sarıbay’a destek mesajı verecek. Bilindiği gibi Cengiz Sarıbay bir süre önce yaptığı açıklamayla aday olacağını duyurmuştu.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yeğeni Özgür’ün düğünü için Cumartesi günü ilimize gelecek. Kılıçdaroğlu düğünden sonra il yönetim kurulu üyeleri ile yemek yiyecek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumartesi günü ilimize geliyor. Kılıçdaroğlu ağabeyi Ali Kamer Kılıçdaroğlu’nun oğlu Özgür’ün Derince Tan Yıldız Düğün Salonu’nda gerçekleştirilecek düğününe katılacak. Kılıçdaroğlu’nun yeğeni Özgür, hayatını Hülya – Nuri Bayülgen çiftinin kızları Didem ile birleştirecek. Kemal Kılıçdaroğlu düğün sonrasında il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yemek yiyecek.

 

SARIBAY’A DESTEK MESAJI

Kılıçdaroğlu’nun programı bugün Ankara’da olan Cengiz Sarıbay tarafından kimi il yönetim kurulu üyelerine duyuruldu. Kemal Kılıçdaroğlu’nun kentimizi ziyareti başka bir anlam daha taşıyor. Cengiz Sarıbay’la bugün Ankara’da görüşen Kılıçdaroğlu il kongresi öncesinde bir anlamda Sarıbay’a destek mesajı verecek. Bilindiği gibi Cengiz Sarıbay bir süre önce yaptığı açıklamayla aday olacağını duyurmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.