19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kılıçdaroğlu'ndan Kocaeli'ye Övgüler

Kocaeli 01.05.2017 - 10:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kılıçdaroğlu'ndan Kocaeli'ye Övgüler

Referandum sonrası İl Başkanları ile Hilton Garden İnn Ankara Otel’de bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, toplantı arasında Kocaeli ile ilgili açıklamalar da bulundu. Kılıçdaroğlu Kocaeli’nin demokrasi kalesi olacağını dile getirdi. KOCAELİ’Nİ DEMOKRASİNİN KALESİ YAPACAĞIZ  İl binasının açılışı için Kocaeli’ne gelecek olan Kılıçdaroğlu aynı gün Gebze ve İzmit’te muhtarlarla da bir araya gelecek. Kocaeli’ne ayrı bir önem verdiğini dile getirerek açıklamasına başlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Emeğin kenti olan Kocaeli’den her zaman daha iyi performans bekliyorum. Referandum sürecinde Kocaeli örgütü iyi bir performans ortaya koydu. Bende Kocaeli’ne ayrı bir önem veriyorum. Referandum sürecince biri Gebze diğeri İzmit olmak üzere iki kere geldim. STK’larla, muhtarlarla, iş dünyasıyla bir araya geldiğimiz programlar yaptık. Umursadığım çalışmalar oldu. Bu çalışmalarımız devam edecek. Emeğin kenti olan Kocaeli’ni tekrar eski günlerinde ki gibi demokrasinin, insan haklarının kalesi haline getireceğiz” dedi. İl binasının açılışı için Kocaeli’ne gelecek olan Kılıçdaroğlu, “Kısa süre içerisinde il binamızın açılışını yapmak için Kocaeli’ne geleceğim. Ayrıca referandumda yapılan çalışmanın bir benzerini de tekrar gerçekleştireceğiz. Gebze ve İzmit’te muhtarlarımızla tekrar bir program yapacağız “ ifadelerini kullandı. 

Referandum sonrası İl Başkanları ile Hilton Garden İnn Ankara Otel’de bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, toplantı arasında Kocaeli ile ilgili açıklamalar da bulundu. Kılıçdaroğlu Kocaeli’nin demokrasi kalesi olacağını dile getirdi.

KOCAELİ’Nİ DEMOKRASİNİN KALESİ YAPACAĞIZ 

İl binasının açılışı için Kocaeli’ne gelecek olan Kılıçdaroğlu aynı gün Gebze ve İzmit’te muhtarlarla da bir araya gelecek. Kocaeli’ne ayrı bir önem verdiğini dile getirerek açıklamasına başlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Emeğin kenti olan Kocaeli’den her zaman daha iyi performans bekliyorum. Referandum sürecinde Kocaeli örgütü iyi bir performans ortaya koydu. Bende Kocaeli’ne ayrı bir önem veriyorum. Referandum sürecince biri Gebze diğeri İzmit olmak üzere iki kere geldim. STK’larla, muhtarlarla, iş dünyasıyla bir araya geldiğimiz programlar yaptık. Umursadığım çalışmalar oldu. Bu çalışmalarımız devam edecek. Emeğin kenti olan Kocaeli’ni tekrar eski günlerinde ki gibi demokrasinin, insan haklarının kalesi haline getireceğiz” dedi. İl binasının açılışı için Kocaeli’ne gelecek olan Kılıçdaroğlu, “Kısa süre içerisinde il binamızın açılışını yapmak için Kocaeli’ne geleceğim. Ayrıca referandumda yapılan çalışmanın bir benzerini de tekrar gerçekleştireceğiz. Gebze ve İzmit’te muhtarlarımızla tekrar bir program yapacağız “ ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.