Kılıçdaroğlu'nun Güzergahına Gübre Döktüler

28.06.2017 - 12:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kılıçdaroğlu'nun Güzergahına Gübre Döktüler

Adalet Yürüyüşü'ndeki Kılıçdaroğlu'nun dinlenme alanına gübre döken kamyon sürücüsü ve 3 arkadaşı gözaltına alındı. 3 bin TL ceza kesilen sürücü, gübreyi dökerken çekilen görüntüyü sosyal medyada paylaşmış.

CHP Genel Başkanı  Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı Adalet Yürüyüşü'nün durağı olan  Düzce'de kamp alanın bulunduğu yola hayvan gübresi döken kamyon sürücüsü ve arkadaşları gözaltına alındı. Kamyon sürücüsüne 3 bin TL ceza kesildi. YOLA HAYVAN GÜBRESİ DÖKEREK KAÇTILAR CHP Genel Başkanı  Kemal Kılıçdaroğlu'nun  Ankara'dan başlattığı "Adalet Yürüyüşü"nün 13'üncü gününün sonunda  Düzce'nin Kalıcı Konutlar bağlantı yolu üzerinde bulunan bir alanda mola verdi. Mola vermesinin ardından akşam saatlerinde bir kamyon tarafından yola kamyon gübresi dökerek kaçtı. Kaçmasının ardından polis ekipleri harekete geçerken yola dökülen kamyon gübresi kepçe ile temizlendi.  Yenişehir Belediyesi, yol sulama aracı ile  Düzce Belediyesi itfaiye ekipleriyle yolu yıkadı. Vatandaşlar ise dökülen tezeğe tepki gösterdi. ARAÇ SÜRÜCÜSÜNE 3 BİN TL PARA CEZASI VERİLDİ Polis ekipleri yola tezek dökerek alandan kaçan kamyonu yakaladı. Araç sürücüsüne farklı maddelerden 3 bin lira ceza kesilirken, İlhami Ç.,  Serdar Arslan S., ile Serdar A. gözaltına alındı. GÜBREYİ DÖKERKEN ÇEKİLEN GÖRÜNTÜYÜ PAYLAŞIP BU NOTU YAZMIŞ Sürücü S.A.'nın, gübreyi dökerken çekilen görüntüyü sosyal medya hesabında, "Bizde misafire ikramda bulunmamak ayıptır" notuyla paylaştığı ortaya çıktı. Sürücü S.A. ve görüntüyü çektiği ileri sürülen arkadaşları İ.Ç. ve S.A.S.'nın, 'Çevreyi kasten kirletmek' suçundan adliyeye sevk edileceği belirtildi. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel de DHA'ya yaptığı açıklamada söz konusu kamyonun  Düzce Belediyesi'ne iş yapan taşeron firmaya ait olduğunu öğrendiklerini, konunun takipçisi olacaklarını söyledi.
Adalet Yürüyüşü'ndeki Kılıçdaroğlu'nun dinlenme alanına gübre döken kamyon sürücüsü ve 3 arkadaşı gözaltına alındı. 3 bin TL ceza kesilen sürücü, gübreyi dökerken çekilen görüntüyü sosyal medyada paylaşmış.

CHP Genel Başkanı  Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı Adalet Yürüyüşü'nün durağı olan  Düzce'de kamp alanın bulunduğu yola hayvan gübresi döken kamyon sürücüsü ve arkadaşları gözaltına alındı. Kamyon sürücüsüne 3 bin TL ceza kesildi.

YOLA HAYVAN GÜBRESİ DÖKEREK KAÇTILAR

CHP Genel Başkanı  Kemal Kılıçdaroğlu'nun  Ankara'dan başlattığı "Adalet Yürüyüşü"nün 13'üncü gününün sonunda  Düzce'nin Kalıcı Konutlar bağlantı yolu üzerinde bulunan bir alanda mola verdi. Mola vermesinin ardından akşam saatlerinde bir kamyon tarafından yola kamyon gübresi dökerek kaçtı. Kaçmasının ardından polis ekipleri harekete geçerken yola dökülen kamyon gübresi kepçe ile temizlendi.  Yenişehir Belediyesi, yol sulama aracı ile  Düzce Belediyesi itfaiye ekipleriyle yolu yıkadı. Vatandaşlar ise dökülen tezeğe tepki gösterdi.

ARAÇ SÜRÜCÜSÜNE 3 BİN TL PARA CEZASI VERİLDİ

Polis ekipleri yola tezek dökerek alandan kaçan kamyonu yakaladı. Araç sürücüsüne farklı maddelerden 3 bin lira ceza kesilirken, İlhami Ç.,  Serdar Arslan S., ile Serdar A. gözaltına alındı.

GÜBREYİ DÖKERKEN ÇEKİLEN GÖRÜNTÜYÜ PAYLAŞIP BU NOTU YAZMIŞ

Sürücü S.A.'nın, gübreyi dökerken çekilen görüntüyü sosyal medya hesabında, "Bizde misafire ikramda bulunmamak ayıptır" notuyla paylaştığı ortaya çıktı.

Sürücü S.A. ve görüntüyü çektiği ileri sürülen arkadaşları İ.Ç. ve S.A.S.'nın, 'Çevreyi kasten kirletmek' suçundan adliyeye sevk edileceği belirtildi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel de DHA'ya yaptığı açıklamada söz konusu kamyonun  Düzce Belediyesi'ne iş yapan taşeron firmaya ait olduğunu öğrendiklerini, konunun takipçisi olacaklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.