19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kilosu 300 liradan satıldı

01.03.2016 - 09:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Kilosu 300 liradan satıldı

Mersin’de örtü altına alınan 10 dönümlük bahçede yetiştirilen erik, kilogramı 300 liradan satıldı.

Üretici Cengiz Yıldız, gazetecilere yaptığı açıklamada, emekli olduktan sonra kurduğu serada erik yetiştiriciliği yaptığını belirterek, çiftçiliği çok sevdiğini söyledi.   MARKETTE SATILACAK Bu yıl havaların sıcak gitmesi sayesinde erken ürün aldığını aktaran Yıldız, "Bu yıl ilk defa şubat ayında erik hasadı yaptım. İlk hasatta 250 kilogram erik topladık ve kilosunu 300 liradan sattık. Bahçeden toplanan erikleri İstanbul, Ankara ve İzmir'deki tüketicilere gönderiyoruz. Erken hasat yapmaktan dolayı çok mutluyum" dedi. Yıldız, eriğin market ve manavlarda 100'er gramlık paketler halinde tüketicinin beğenisine sunulacağını sözlerine ekledi.
Mersin’de örtü altına alınan 10 dönümlük bahçede yetiştirilen erik, kilogramı 300 liradan satıldı.

Üretici Cengiz Yıldız, gazetecilere yaptığı açıklamada, emekli olduktan sonra kurduğu serada erik yetiştiriciliği yaptığını belirterek, çiftçiliği çok sevdiğini söyledi.

 

MARKETTE SATILACAK

Bu yıl havaların sıcak gitmesi sayesinde erken ürün aldığını aktaran Yıldız, "Bu yıl ilk defa şubat ayında erik hasadı yaptım. İlk hasatta 250 kilogram erik topladık ve kilosunu 300 liradan sattık. Bahçeden toplanan erikleri İstanbul, Ankara ve İzmir'deki tüketicilere gönderiyoruz. Erken hasat yapmaktan dolayı çok mutluyum" dedi. Yıldız, eriğin market ve manavlarda 100'er gramlık paketler halinde tüketicinin beğenisine sunulacağını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.