19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

‘’Kim iyiyse o oynar’’

Spor 15.06.2017 - 18:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

‘’Kim iyiyse o oynar’’

ÖZER KUTLU KENDİNDEN EMİN KONUŞTU:

Darıca Gençlerbirliği’nin yıldız golcüsü Özer Kutlu, sarı yeşilli yönetimin forvet transferi için flaş isimlerle görüşmesini dert etmiyor. Darıca G.B’nin Mehmet Albayrak ve Yaşar Çetin gibi önemli golcülerle ilgilenmesini sorun etmeyen başarılı oyuncu, kendinden emin konuşarak ‘’Kim iyiyse o oynar’’dedi. Özer, ‘’ Transfer problemleri sebebiyle 2 sezondur sezon başı kamplarına katılamıyorum. Bu sene kamp göreceğim için benim için çok farklı olacak inşallah. Çok daha fazla katkı vereceğimden eminim’’dedi. ’HATA YAPMA LÜKSÜMÜZ YOK’’ Darıca Gençlerbirliği’nin çok önemli bir kulüp olduğunu belirten deneyimli golcü, ‘’Zaten kemikleşmiş mevcut bir kadromuz zaten var. Yönetimimizin de takımımıza katkı sağlayacak oyuncular konusunda ince eleyip sık dokuması çok doğal. Bu sene hiç kimsenin hata yapma lüksü yok. Önümüzdeki sezon hedefimiz ligi zirvede bitirip şampiyon olmak. Play-Off’u aklımızdan dahi geçirmiyoruz’’dedi.
ÖZER KUTLU KENDİNDEN EMİN KONUŞTU:

Darıca Gençlerbirliği’nin yıldız golcüsü Özer Kutlu, sarı yeşilli yönetimin forvet transferi için flaş isimlerle görüşmesini dert etmiyor. Darıca G.B’nin Mehmet Albayrak ve Yaşar Çetin gibi önemli golcülerle ilgilenmesini sorun etmeyen başarılı oyuncu, kendinden emin konuşarak ‘’Kim iyiyse o oynar’’dedi. Özer, ‘’ Transfer problemleri sebebiyle 2 sezondur sezon başı kamplarına katılamıyorum. Bu sene kamp göreceğim için benim için çok farklı olacak inşallah. Çok daha fazla katkı vereceğimden eminim’’dedi.

’HATA YAPMA LÜKSÜMÜZ YOK’’

Darıca Gençlerbirliği’nin çok önemli bir kulüp olduğunu belirten deneyimli golcü, ‘’Zaten kemikleşmiş mevcut bir kadromuz zaten var. Yönetimimizin de takımımıza katkı sağlayacak oyuncular konusunda ince eleyip sık dokuması çok doğal. Bu sene hiç kimsenin hata yapma lüksü yok. Önümüzdeki sezon hedefimiz ligi zirvede bitirip şampiyon olmak. Play-Off’u aklımızdan dahi geçirmiyoruz’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.