19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kimin köpeğisiniz

11.12.2016 - 14:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Kimin köpeğisiniz

Beşiktaş'ta şehit olan polisler için İstanbul Emniyeti'nde tören düzenlendi. Törene Cumhurbaşkanı ile Başbakan da katıldı. Emniyet müdürü terör örgütlerine seslenerek, "Siz kimin köpeğisiniz" dedi.

İstanbul Beşiktaş'ta gerçekleşen terör saldırısında şehit olan emniyet mensupları için İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesi'nde cenaze töreni düzenlendi. DEVLETİN ZİRVESİ TÖRENDE Şehit polisler, 3. sınıf emniyet müdürü Vefa Karakurdu, emniyet amiri Kadir Yıldırım, polis memurları Adem Oğuz, İlker Uylaş ve Hasan Bilgin için düzenlenen törene, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi ve çok sayıda siyasetçi ile komutan da katıldı. Törene katılan dini temsilciler arasında Hahambaşı İshak Haleva da vardı. EMNİYET MÜDÜRÜ ÇALIŞKAN: SİZ KİMİN KÖPEĞİSİNİZ İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, törende yaptığı konuşmada terör örgütlerine seslenerek, "Siz kimin köpeğisiniz" dedi. Çalışkan'ın konuşması şöyle: "Bildiğiniz gibi Beşiktaş ilçesinde terörist eylem sonucu 38 şehidimiz var. Çok sayıda vatandaşımız yaralandı. Bu ve bunun gibi alçak terör saldırıları asayişi bozmak, yurt içi ve yurt dışındaki huzuru bozmak, mücadeleyi başarıyla devam ettiren emniyet mensuplarını yıldırmak için yapılıyor. Ciğerimizi yakan bu saldırıya rağmen dimdik ayakta duracağız. Tüm terör örgütlerine sesleniyorum, vermek istediğiniz alçak mesajı görüyoruz. 15 Temmuz'da çok sık söylenen bir cümle var. Burada affınıza sığınarak tekrar söylemek istiyorum: Siz kimin kimlerin köpeğisiniz onu söyleyin bize. Bu saldırıyla ilgili olanlar en kısa zamanda yakalanarak cezaları verilecek. Aziz şehitlerimize karşı en önemli vazifemiz çok çalışmak. Onlar bizim için emanettir. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Milletimizin başı sağolsun, vatan sağolsun"
Beşiktaş'ta şehit olan polisler için İstanbul Emniyeti'nde tören düzenlendi. Törene Cumhurbaşkanı ile Başbakan da katıldı. Emniyet müdürü terör örgütlerine seslenerek, "Siz kimin köpeğisiniz" dedi.

İstanbul Beşiktaş'ta gerçekleşen terör saldırısında şehit olan emniyet mensupları için İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesi'nde cenaze töreni düzenlendi.

DEVLETİN ZİRVESİ TÖRENDE

Şehit polisler, 3. sınıf emniyet müdürü Vefa Karakurdu, emniyet amiri Kadir Yıldırım, polis memurları Adem Oğuz, İlker Uylaş ve Hasan Bilgin için düzenlenen törene, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi ve çok sayıda siyasetçi ile komutan da katıldı.


Törene katılan dini temsilciler arasında Hahambaşı İshak Haleva da vardı.


EMNİYET MÜDÜRÜ ÇALIŞKAN: SİZ KİMİN KÖPEĞİSİNİZ

İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, törende yaptığı konuşmada terör örgütlerine seslenerek, "Siz kimin köpeğisiniz" dedi.

Çalışkan'ın konuşması şöyle: "Bildiğiniz gibi Beşiktaş ilçesinde terörist eylem sonucu 38 şehidimiz var. Çok sayıda vatandaşımız yaralandı. Bu ve bunun gibi alçak terör saldırıları asayişi bozmak, yurt içi ve yurt dışındaki huzuru bozmak, mücadeleyi başarıyla devam ettiren emniyet mensuplarını yıldırmak için yapılıyor.

Ciğerimizi yakan bu saldırıya rağmen dimdik ayakta duracağız. Tüm terör örgütlerine sesleniyorum, vermek istediğiniz alçak mesajı görüyoruz. 15 Temmuz'da çok sık söylenen bir cümle var. Burada affınıza sığınarak tekrar söylemek istiyorum: Siz kimin kimlerin köpeğisiniz onu söyleyin bize.

Bu saldırıyla ilgili olanlar en kısa zamanda yakalanarak cezaları verilecek. Aziz şehitlerimize karşı en önemli vazifemiz çok çalışmak. Onlar bizim için emanettir. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Milletimizin başı sağolsun, vatan sağolsun"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.