Kimler Bakan Oldu? İşte O İsimler...

Siyaset 09.07.2018 - 21:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kimler Bakan Oldu? İşte O İsimler...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM'de yemin ederek yeni sistemin ilk Cumhurbaşkanı olarak resmen görevine başladı. Yemin töreninin ardından Erdoğan'ın kurduğu yeni kabineden de ilk bilgiler gelmeye başladı. İddiaya göre Mustafa Varank, Sanayi ve Kalkınma Bakanı oldu. Gençlik ve Spor Bakanı ise Mehmet Kasapoğlu oldu. Milli Eğitim Bakanı'nın ise Prof. Dr. Ziya Selçuk'un olacağı iddia edildi. Sağlık Bakanı'nın Fahrettin Koca, Çevre ve Şehircilik Bakanı'nın ise Murat Kurum olduğu iddia edildi.

SuperHaber'in iddiasına göre Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde Sanayi ve Kalkınma Bakanı Mustafa Varank oldu. Varank uzun yıllar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başdanışmanı olarak Beştepe'de Erdoğan'ın yakın mesai arkadaşı olarak görev almıştı. MUSTAFA VARANK KİMDİR?Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Varank'ın ağabeyi Prof. Dr. İlhan Varank da 15 Temmuz hain FETÖ'cü darbe girişiminde şehit olmuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a en yakın isimlerden Mustafa Varank, İmam Hatip Lisesi'nden mezun olduktan sonra ODTÜ Siyasi Bilimler Akademisi'nde lisans eğitimi aldı. Varank, ODTÜ'deki eğitiminin ardından yurtdışında eğitimini sürdürdü. Yeni kabinede olması beklenen Mustafa Varank, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başdanışmanı olarak görev yapıyor. SPOR BAKANI MEHMET KASAPOĞLU Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Gençlik ve Spor Bakanı olarak yeni hükümette görev yapacak. MEHMET MUHARREM KASAPOĞLU KİMDİR? Kasapoğlu, Spor Toto Teşkilat Başkanı olarak görev yaptığı dönemde, gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durmasını sağlamak amacıyla, spor yapmalarına imkan sağlayacak projeleri ile tanınıyor. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yurt genelinde sporda tesisleşmeye yönelik attığı önemli adımlarla büyük takdir toplamıştı. MİLLİ EĞİTİM BAKANI KİM OLDU? ZİYA SELÇUK KİMDİR? Ayrıca Milli Eğitim Bakanı'nın da Prof. Dr. Ziya Selçuk olacağı öğrenildi. Yaklaşık 20 yıl Gazi Üniversitesinde öğretim üyeliği yapan Selçuk kamuoyunda, "Maya Okulları Kurucusu" olarak biliniyor. SAĞLIK BAKANI KİM OLDU? FAHRETTİN KOCA KİMDİR? Medipol Üniversitesi Kurucu Başkanı Dr. Fahrettin Koca'nın da yeni kabinede Sağlık Bakanı olarak görev yapacağı öğrenildi. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI KİM OLDU? MURAT KURUM KİMDİR? Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak ise yeni dönemde Murat Kurum görev yapacak. Kurum şu an Emlak Konut Genel Müdürü olarak görev yapıyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM'de yemin ederek yeni sistemin ilk Cumhurbaşkanı olarak resmen görevine başladı. Yemin töreninin ardından Erdoğan'ın kurduğu yeni kabineden de ilk bilgiler gelmeye başladı. İddiaya göre Mustafa Varank, Sanayi ve Kalkınma Bakanı oldu. Gençlik ve Spor Bakanı ise Mehmet Kasapoğlu oldu. Milli Eğitim Bakanı'nın ise Prof. Dr. Ziya Selçuk'un olacağı iddia edildi. Sağlık Bakanı'nın Fahrettin Koca, Çevre ve Şehircilik Bakanı'nın ise Murat Kurum olduğu iddia edildi.

SuperHaber'in iddiasına göre Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde Sanayi ve Kalkınma Bakanı Mustafa Varank oldu. Varank uzun yıllar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başdanışmanı olarak Beştepe'de Erdoğan'ın yakın mesai arkadaşı olarak görev almıştı.


MUSTAFA VARANK KİMDİR?Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Varank'ın ağabeyi Prof. Dr. İlhan Varank da 15 Temmuz hain FETÖ'cü darbe girişiminde şehit olmuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a en yakın isimlerden Mustafa Varank, İmam Hatip Lisesi'nden mezun olduktan sonra ODTÜ Siyasi Bilimler Akademisi'nde lisans eğitimi aldı. Varank, ODTÜ'deki eğitiminin ardından yurtdışında eğitimini sürdürdü.

mustafa varank

Yeni kabinede olması beklenen Mustafa Varank, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başdanışmanı olarak görev yapıyor.

SPOR BAKANI MEHMET KASAPOĞLU

Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Gençlik ve Spor Bakanı olarak yeni hükümette görev yapacak.

mehmet kasapoglu

MEHMET MUHARREM KASAPOĞLU KİMDİR?

Kasapoğlu, Spor Toto Teşkilat Başkanı olarak görev yaptığı dönemde, gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durmasını sağlamak amacıyla, spor yapmalarına imkan sağlayacak projeleri ile tanınıyor.

Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yurt genelinde sporda tesisleşmeye yönelik attığı önemli adımlarla büyük takdir toplamıştı.

MİLLİ EĞİTİM BAKANI KİM OLDU? ZİYA SELÇUK KİMDİR?

Ayrıca Milli Eğitim Bakanı'nın da Prof. Dr. Ziya Selçuk olacağı öğrenildi. Yaklaşık 20 yıl Gazi Üniversitesinde öğretim üyeliği yapan Selçuk kamuoyunda, "Maya Okulları Kurucusu" olarak biliniyor.

ziya selcuk

SAĞLIK BAKANI KİM OLDU? FAHRETTİN KOCA KİMDİR?

Medipol Üniversitesi Kurucu Başkanı Dr. Fahrettin Koca'nın da yeni kabinede Sağlık Bakanı olarak görev yapacağı öğrenildi.

fahrettin koca kimdir

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI KİM OLDU? MURAT KURUM KİMDİR?

Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak ise yeni dönemde Murat Kurum görev yapacak. Kurum şu an Emlak Konut Genel Müdürü olarak görev yapıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.