KİMSE ADAY OLARAK GÖSTERİLMEDİ!

Gebze 31.12.2018 - 10:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

KİMSE ADAY OLARAK GÖSTERİLMEDİ!

MHP Gebze Belediye Başkan adayı Serap Çakır, adaylıktan çekildiğini açıklamasının ardından İl Başkanı Ünlü, açıklama yaptı.

MHP Gebze Belediye Başkan aday adayı Serap Çakır, dün yaptığı açıklama ile adaylıktan çekildiğini belirtti. Konuyla ilgili açıklama yapan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ise, Serap Çakır’ın aday değil, aday adayı olduğunu belirterek, MHP Gebze Belediye Başkan adayımız daha belli değil. Kendisi adaylıktan çekildi. Allah yolunu açık etsin. Daha genel başkanımız kimseyi aday olarak göstermedi” dedi. MHP Gebze Belediye Başkan Aday Adayı Serap Çakır adaylıktan çekildi. 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak mahalli idareler seçimlerinde MHP’den Gebze Belediye Başkanlığı için adaylık başvurusunda bulunan Serap Çakır, adaylıktan çekildiğini açıkladı. Çakır, konuyla ilgili önümüzdeki günlerde basın açıklaması yapacağının bilgisini de verdi.  ÜNLÜ, ADAY DEĞİL ADAY ADAYI İDİ Öte yandan konuyla ilgili açıklama yapan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü Serap Çakır’ın aday değil, aday adayı olduğunu söyledi. Ünlü, “Serap Çakır Hanım partimizin Gebze Belediye Başkan adayı değildi. Aday adayımızdı. MHP Gebze Belediye Başkan adayımız daha belli değil. Kendisi adaylıktan çekildi. Allah yolunu açık etsin. Daha genel başkanımız kimseyi aday olarak göstermedi” dedi. BİZİ İLGİLENDİRMİYOR Sözlerini devam ettiren İl Başkanı Aydın Ünlü, “MHP’nin Gebze’de 5 tane daha aday adayı mevcuttur. Serap Çakır aday adaylığından çekildi. Bunun sebebini bilmiyorum Kendisinin neden böyle bir karar aldığı bizi hiç ilgilendirmiyor. Hangi duyguyla karar verdiğini bilmiyorum. MHP’nin kırmızı çizgileri vardır. Biz kendisine yolunun açık olmasını diliyoruz. Bizim adaylarımız hiçbir ilçede belirlenmedi. Adayı belirleyecek tek isim de genel başkanımız Bahçeli’dir” ADAYLIĞINI ÇEKECEĞİNDEN BİLGİM YOKTU “Adaylığını geri çekeceğine dair bir bilgisi olmadığını söyleyen Ünlü, “MHP kurumsal bir siyasi parti. Kendi tercihidir saygı duyarız. 12 ilçede de aday adaylarımız mevcuttur. Bir aday adayının çekilmesi kendi tercihidir. MHP Gebze bölgesinde adaysız kalacak bir parti değildir. Biz her zaman söylediğimiz gibi, genel merkezimize yakınız. Genel merkezimizden gelen talimatlar doğrultusunda hareket ediyoruz.” dedi.
MHP Gebze Belediye Başkan adayı Serap Çakır, adaylıktan çekildiğini açıklamasının ardından İl Başkanı Ünlü, açıklama yaptı.

MHP Gebze Belediye Başkan aday adayı Serap Çakır, dün yaptığı açıklama ile adaylıktan çekildiğini belirtti. Konuyla ilgili açıklama yapan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ise, Serap Çakır’ın aday değil, aday adayı olduğunu belirterek, MHP Gebze Belediye Başkan adayımız daha belli değil. Kendisi adaylıktan çekildi. Allah yolunu açık etsin. Daha genel başkanımız kimseyi aday olarak göstermedi” dedi.

MHP Gebze Belediye Başkan Aday Adayı Serap Çakır adaylıktan çekildi. 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak mahalli idareler seçimlerinde MHP’den Gebze Belediye Başkanlığı için adaylık başvurusunda bulunan Serap Çakır, adaylıktan çekildiğini açıkladı. Çakır, konuyla ilgili önümüzdeki günlerde basın açıklaması yapacağının bilgisini de verdi. 

ÜNLÜ, ADAY DEĞİL ADAY ADAYI İDİ

Öte yandan konuyla ilgili açıklama yapan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü Serap Çakır’ın aday değil, aday adayı olduğunu söyledi. Ünlü, “Serap Çakır Hanım partimizin Gebze Belediye Başkan adayı değildi. Aday adayımızdı. MHP Gebze Belediye Başkan adayımız daha belli değil. Kendisi adaylıktan çekildi. Allah yolunu açık etsin. Daha genel başkanımız kimseyi aday olarak göstermedi” dedi.

BİZİ İLGİLENDİRMİYOR

Sözlerini devam ettiren İl Başkanı Aydın Ünlü, “MHP’nin Gebze’de 5 tane daha aday adayı mevcuttur. Serap Çakır aday adaylığından çekildi. Bunun sebebini bilmiyorum Kendisinin neden böyle bir karar aldığı bizi hiç ilgilendirmiyor. Hangi duyguyla karar verdiğini bilmiyorum. MHP’nin kırmızı çizgileri vardır. Biz kendisine yolunun açık olmasını diliyoruz. Bizim adaylarımız hiçbir ilçede belirlenmedi. Adayı belirleyecek tek isim de genel başkanımız Bahçeli’dir”

ADAYLIĞINI ÇEKECEĞİNDEN BİLGİM YOKTU

“Adaylığını geri çekeceğine dair bir bilgisi olmadığını söyleyen Ünlü, “MHP kurumsal bir siyasi parti. Kendi tercihidir saygı duyarız. 12 ilçede de aday adaylarımız mevcuttur. Bir aday adayının çekilmesi kendi tercihidir. MHP Gebze bölgesinde adaysız kalacak bir parti değildir. Biz her zaman söylediğimiz gibi, genel merkezimize yakınız. Genel merkezimizden gelen talimatlar doğrultusunda hareket ediyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.