Kimse sürgün edilmedi

Kocaeli 29.05.2019 - 11:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kimse sürgün edilmedi

İzmit Belediyesinde 10 işçinin çıkarıldığı iddiaları Meclis de AK Parti Milletvekili Emine Zeybek ve CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar’ı karşı karşıya getirdi. AK Parti Milletvekili Emine Zeybek yaptığı konuşma da İzmit Belediyesinde Başkan Yardımcılarının sürgün edildiği ve 10 işçinin hiçbir gerekçe gösterilmeden işten çıkarıldığı sözlerine CHP Kocaeli Milletvekili Haydar sert sözlerle cevap verdi. Emine Zeybek’in İzmit Belediyesinde işçi kıyımı olduğu, Başkan Yardımcılarının sürgün edildiği sözlerinin gerçeği yansıtmadığını belirten Akar, “Bir tane Başkan Yardımcısı sürgün edilmedi, Emine Hanım bunu ispatlasın ben de her şeye varım” dedi. SEÇİMDEN 2 GÜN ÖNCE İŞE ALINMIŞLAR Akar, işten çıkarıldığını iddia ettikleri işçilere de açıklama getirerek “10 içinin 4’ünün deneme sürelerinin dolduğunu, bunların 2’sinin 29 Martta, hemen seçim öncesi, diğerlerinin 1 ve 6 Nisan’da yani Fatma Kaplan Hürriyet’in mazbatasını almadan işe alındığının altını çizerek bu kişilerin 1’nin de AK Parti Meclis Üyesinin kızı olduğunu söyledi.

İzmit Belediyesinde 10 işçinin çıkarıldığı iddiaları Meclis de AK Parti Milletvekili Emine Zeybek ve CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar’ı karşı karşıya getirdi.

AK Parti Milletvekili Emine Zeybek yaptığı konuşma da İzmit Belediyesinde Başkan Yardımcılarının sürgün edildiği ve 10 işçinin hiçbir gerekçe gösterilmeden işten çıkarıldığı sözlerine CHP Kocaeli Milletvekili Haydar sert sözlerle cevap verdi. Emine Zeybek’in İzmit Belediyesinde işçi kıyımı olduğu, Başkan Yardımcılarının sürgün edildiği sözlerinin gerçeği yansıtmadığını belirten Akar, “Bir tane Başkan Yardımcısı sürgün edilmedi, Emine Hanım bunu ispatlasın ben de her şeye varım” dedi.

SEÇİMDEN 2 GÜN ÖNCE İŞE ALINMIŞLAR
Akar, işten çıkarıldığını iddia ettikleri işçilere de açıklama getirerek “10 içinin 4’ünün deneme sürelerinin dolduğunu, bunların 2’sinin 29 Martta, hemen seçim öncesi, diğerlerinin 1 ve 6 Nisan’da yani Fatma Kaplan Hürriyet’in mazbatasını almadan işe alındığının altını çizerek bu kişilerin 1’nin de AK Parti Meclis Üyesinin kızı olduğunu söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.