“Kimseden tek kuruş beklentim yok!”

Spor 20.06.2019 - 10:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

“Kimseden tek kuruş beklentim yok!”

Gebzeli iş insanı Hüseyin Deniz, 29 Haziran’da gerçekleşecek olan Gebzespor kongresi öncesinde başkanlığa adaylığını resmen açıkladı.

Gebzeli iş insanı Hüseyin Deniz, 29 Haziran’da gerçekleşecek olan Gebzespor kongresi öncesinde başkanlığa adaylığını resmen açıkladı. Gebze Antik Kafe’de düzenlediği basın toplantısında adaylığını kamuoyuna duyuran Deniz, özlenen Gebzespor’u zirveye çıkarmak adına göreve talip olduğunu söyledi. Güçlü bir yönetim listesi sunacağının mesajını veren başkan adayı Deniz, yönetim listesindeki isimler ile ilgili ser verdi, sır vermedi. 1’SE 1, 10’SA 10…BUNU BEN SAĞLAYACAĞIM Kişi ya da kurumlardan tek bir kuruş dahi beklentisi olmadığının altını çizen Hüseyin Deniz, tek beklentisinin gönül desteği olacağını söyledi. Deniz, “Ne Gebze Belediyesi, ne Gebze Ticaret Odası ne de başka bir kurum. Hiçbir yerden tek bir kuruş isteğimiz ya da beklentimiz yok. 1’se 1, 10’sa 10. Gebzespor’un başarılı olması için gerekli olan bütçeyi kendi kaynaklarımla sağlayacağım. Ben kendime güvenerek bu yola çıkıyorum. Gebze halkından tek isteğimiz Gebzespor için bize dua etmeleri”dedi. ADAY ÇIKSAYDI, BEN ADAY OLMAZDIM Gebzespor’un sahipsiz kalmasına gönlünün asla razı olmadığını söyleyen Deniz, Gebzespor için elini değil, gerekirse gövdesini taşın altına koyacağını söyledi. Deniz, “Eğer herhangi bir kişi Gebzespor’a adaylığını açıklamış olsaydı, ben asla aday olmazdım. Ama bu saatten sonra isteyen aday olur ve projesini açıklar. Artık bu yoldan geri dönüş yok”dedi. U21’İN KALKMASI BİZİM İÇİN BÜYÜK AVANTAJ Futbol camiasında hatrı sayılır bir çevresi olduğunu hatırlatan Hüseyin Deniz, “Trabzon’dan, Ordu’dan ve Trakya’dan başkan adaylığım nedeniyle çok güzel mesajlar aldım. Bölgesel Amatör Lig’in çok sıkıntılı bir lig olduğunu iyi biliyorum. Bizim için en önemli avantajlardan biri U21 Ligi’nin kaldırılmış olması.  Bu ligde bildiğim ve tanıdığım çok yetenekli oyuncular var. Bunları değerlendirip Gebzespor’a en doğru kadroyu kuracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. BAŞKAN OLURSAM HOCAMIZ TUNCAY SOYAK Gebzespor Başkan adayı Hüseyin Deniz, başkan olması halinde çalışacağı teknik adamı da açıkladı. Deniz, bir dönem Gebzespor’u çalıştıran Tuncay Soyak’ı takımın başına getireceğini söyledi. Deniz konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Tuncay Soyak hem Gebzespor’da hem de bölgemizin diğer kulüplerinden Darıca G.B’de çalıştı ve bu iki takımı da zor döneminde ligde bırakmayı başardı. Kendisi idealist, hırslı ve disiplinli bir teknik direktör. Tuncay Soyak’ın Gebzespor’u başarıya taşıyacağına inancım tam”dedi.
Gebzeli iş insanı Hüseyin Deniz, 29 Haziran’da gerçekleşecek olan Gebzespor kongresi öncesinde başkanlığa adaylığını resmen açıkladı.

Gebzeli iş insanı Hüseyin Deniz, 29 Haziran’da gerçekleşecek olan Gebzespor kongresi öncesinde başkanlığa adaylığını resmen açıkladı. Gebze Antik Kafe’de düzenlediği basın toplantısında adaylığını kamuoyuna duyuran Deniz, özlenen Gebzespor’u zirveye çıkarmak adına göreve talip olduğunu söyledi. Güçlü bir yönetim listesi sunacağının mesajını veren başkan adayı Deniz, yönetim listesindeki isimler ile ilgili ser verdi, sır vermedi.

1’SE 1, 10’SA 10…BUNU BEN SAĞLAYACAĞIM

Kişi ya da kurumlardan tek bir kuruş dahi beklentisi olmadığının altını çizen Hüseyin Deniz, tek beklentisinin gönül desteği olacağını söyledi. Deniz, “Ne Gebze Belediyesi, ne Gebze Ticaret Odası ne de başka bir kurum. Hiçbir yerden tek bir kuruş isteğimiz ya da beklentimiz yok. 1’se 1, 10’sa 10. Gebzespor’un başarılı olması için gerekli olan bütçeyi kendi kaynaklarımla sağlayacağım. Ben kendime güvenerek bu yola çıkıyorum. Gebze halkından tek isteğimiz Gebzespor için bize dua etmeleri”dedi.

ADAY ÇIKSAYDI, BEN ADAY OLMAZDIM

Gebzespor’un sahipsiz kalmasına gönlünün asla razı olmadığını söyleyen Deniz, Gebzespor için elini değil, gerekirse gövdesini taşın altına koyacağını söyledi. Deniz, “Eğer herhangi bir kişi Gebzespor’a adaylığını açıklamış olsaydı, ben asla aday olmazdım. Ama bu saatten sonra isteyen aday olur ve projesini açıklar. Artık bu yoldan geri dönüş yok”dedi.

U21’İN KALKMASI BİZİM İÇİN BÜYÜK AVANTAJ

Futbol camiasında hatrı sayılır bir çevresi olduğunu hatırlatan Hüseyin Deniz, “Trabzon’dan, Ordu’dan ve Trakya’dan başkan adaylığım nedeniyle çok güzel mesajlar aldım. Bölgesel Amatör Lig’in çok sıkıntılı bir lig olduğunu iyi biliyorum. Bizim için en önemli avantajlardan biri U21 Ligi’nin kaldırılmış olması.  Bu ligde bildiğim ve tanıdığım çok yetenekli oyuncular var. Bunları değerlendirip Gebzespor’a en doğru kadroyu kuracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

BAŞKAN OLURSAM HOCAMIZ TUNCAY SOYAK

Gebzespor Başkan adayı Hüseyin Deniz, başkan olması halinde çalışacağı teknik adamı da açıkladı. Deniz, bir dönem Gebzespor’u çalıştıran Tuncay Soyak’ı takımın başına getireceğini söyledi. Deniz konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Tuncay Soyak hem Gebzespor’da hem de bölgemizin diğer kulüplerinden Darıca G.B’de çalıştı ve bu iki takımı da zor döneminde ligde bırakmayı başardı. Kendisi idealist, hırslı ve disiplinli bir teknik direktör. Tuncay Soyak’ın Gebzespor’u başarıya taşıyacağına inancım tam”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.