GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

"Kimsenin adamı değiliz!"

Siyaset 18.11.2019 - 08:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

"Kimsenin adamı değiliz!"

AK Parti Gölcük İlçe İstişare Kurulu Toplantısında konuşan Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “İl Teşkilatları olarak gönül siyasetini yapmaya çalışıyoruz. Biz kimsenin adamı değiliz; biz Recep Tayyip Erdoğan’ın adamıyız” dedi. AK Parti İlçe İstişare Kurulu Toplantısında konuşan İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “Kendi ilçemde konuşmak işin aslında daha zor. Layıkıyla geçmişte her birinizle güzel anılarımız var. Genellikle sevindik. Mutluluğu, hüznü paylaştık. Mutlaka ilçemizin var oluşundan bu yana kendimizi bildiğimiz süre içerisinde acılarımızı paylaştık. Bu coğrafyada yaşarken her zaman bir ve beraber, kardeşlik anlayışı içinde sevgi yumağı olarak yaşamayı istedik, bunu da Gölcük olarak başardık. Başarı sonunda da siyasi olarak meyvelerini topladık. ‘ÖRNEK BİR TEŞKİLATIZ’ Bu bayrak Gölcük burçlarında bundan sonra da dalgalanmaya devam edecek. Sizlerle beraber olmanın mutluluğunu yaşadım. Kocaeli Teşkilatları kurulduğu ilk günden itibaren Türkiye’ye örnek olmuş bir teşkilattır. Geçen 6 aylık süreçte de yanılmadığımı gördüm. İl Teşkilatları olarak gönül siyasetini yapmaya çalışıyoruz, bunda herkese, her kesime dokunmak var. Partimizde çeşitli nedenlerle kırılan, küskün olan kardeşlerimiz maalesef var; bunu asgariye indirmek ülke menfaatinedir. ‘SİZLERİN NÖBETİ BİTMEDİ’ Fitne fesadı aramızdan atıyoruz, teşkilatın her kademesiyle görüşüyoruz. Teşkilatımızın var olan gücünün üzerine örtülmüş toz bulutunun üfleyerek heyecanlı bir dinamik yapıya kavuşmasının sağlamasının gayreti içindeyiz. Sizlerin nöbeti bitmedi, ihtiyaç duyulduğunda her birinizin cephede yerinizi alacağınızdan en küçük bir tereddüdümüz yok. Biz kimsenin adamı değiliz; biz Recep Tayyip Erdoğan’ın adamıyız. ‘HEP HAZIRLIKLI OLMALISINIZ’ Bu dava büyük dava; bunun şuuru ve inancı içindeyiz. Sizlerden aldığımız güçle başarıyla tamamlayacağız; yanlışa bulaşmadan, kimsenin adamı olmadan, samimiyet ve gayretle bu nöbeti tutmaya devam edeceğim. Nöbete çağrıldığınızda hazırlıklı olmalısınız. Yolumuz Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği yoldur. Onun yolunda yürümeye devam edeceğiz. Ülkemiz için bu mücadeleyi yapmayı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

AK Parti Gölcük İlçe İstişare Kurulu Toplantısında konuşan Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “İl Teşkilatları olarak gönül siyasetini yapmaya çalışıyoruz. Biz kimsenin adamı değiliz; biz Recep Tayyip Erdoğan’ın adamıyız” dedi.

AK Parti İlçe İstişare Kurulu Toplantısında konuşan İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “Kendi ilçemde konuşmak işin aslında daha zor. Layıkıyla geçmişte her birinizle güzel anılarımız var. Genellikle sevindik. Mutluluğu, hüznü paylaştık. Mutlaka ilçemizin var oluşundan bu yana kendimizi bildiğimiz süre içerisinde acılarımızı paylaştık. Bu coğrafyada yaşarken her zaman bir ve beraber, kardeşlik anlayışı içinde sevgi yumağı olarak yaşamayı istedik, bunu da Gölcük olarak başardık. Başarı sonunda da siyasi olarak meyvelerini topladık.

‘ÖRNEK BİR TEŞKİLATIZ’

Bu bayrak Gölcük burçlarında bundan sonra da dalgalanmaya devam edecek. Sizlerle beraber olmanın mutluluğunu yaşadım. Kocaeli Teşkilatları kurulduğu ilk günden itibaren Türkiye’ye örnek olmuş bir teşkilattır. Geçen 6 aylık süreçte de yanılmadığımı gördüm. İl Teşkilatları olarak gönül siyasetini yapmaya çalışıyoruz, bunda herkese, her kesime dokunmak var. Partimizde çeşitli nedenlerle kırılan, küskün olan kardeşlerimiz maalesef var; bunu asgariye indirmek ülke menfaatinedir.

‘SİZLERİN NÖBETİ BİTMEDİ’

Fitne fesadı aramızdan atıyoruz, teşkilatın her kademesiyle görüşüyoruz. Teşkilatımızın var olan gücünün üzerine örtülmüş toz bulutunun üfleyerek heyecanlı bir dinamik yapıya kavuşmasının sağlamasının gayreti içindeyiz. Sizlerin nöbeti bitmedi, ihtiyaç duyulduğunda her birinizin cephede yerinizi alacağınızdan en küçük bir tereddüdümüz yok. Biz kimsenin adamı değiliz; biz Recep Tayyip Erdoğan’ın adamıyız.

‘HEP HAZIRLIKLI OLMALISINIZ’

Bu dava büyük dava; bunun şuuru ve inancı içindeyiz. Sizlerden aldığımız güçle başarıyla tamamlayacağız; yanlışa bulaşmadan, kimsenin adamı olmadan, samimiyet ve gayretle bu nöbeti tutmaya devam edeceğim. Nöbete çağrıldığınızda hazırlıklı olmalısınız. Yolumuz Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği yoldur. Onun yolunda yürümeye devam edeceğiz. Ülkemiz için bu mücadeleyi yapmayı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.