“Kimsenin emeği yok sayılamazdı”

Darıca 19.07.2017 - 15:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

“Kimsenin emeği yok sayılamazdı”

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık

Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık Cuma günü yapılacak olan delegasyon belirleme seçimi için gazetemize görüşlerini aktardı. Bıyık açıklamasında, “Partimizin kuruluş tarihi olan 2002 tarihinden bu güne kadar partimizde görev alan, emek harcamış herkesin delegasyon listesinde olmaya özen gösterdik. Bana göre 1001 çeşit isimden oluşan, küskünü, eksiği, unutulanı olmayan bir liste partililerimizin önüne gelecek. Partimizde bu güne kadar emek harcamış mahalle başkanından, meclis üyesine, eski ilçe başkanlarımızdan, okul sorumlularımıza, kadın ve gençlik kollarında görev yapan isimlerden, esnaf, işadamı, kanaat önderi partililerimize kadar hiç kimseyi unutmamaya çalıştık.”dedi. ÇALIŞANLAR UNUTULMADI Cuma günü sabah saat 09.00’da delege belirleme seçiminin başlayacağını belirten Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, “Seçim saat 15.00’a kadar devam etmesi yönünde bir ön karar aldık. Ancak iş saatlerini de göz önünde bulundurarak geniş katılımlı bir oy verme işlemi olması adına bu süreyi 19.99’a kadar uzattık. Tüm partililerimizi Cuma günü mahalle başkanlıklarımıza bekliyoruz. “dedi.
AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık

Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık Cuma günü yapılacak olan delegasyon belirleme seçimi için gazetemize görüşlerini aktardı. Bıyık açıklamasında, “Partimizin kuruluş tarihi olan 2002 tarihinden bu güne kadar partimizde görev alan, emek harcamış herkesin delegasyon listesinde olmaya özen gösterdik. Bana göre 1001 çeşit isimden oluşan, küskünü, eksiği, unutulanı olmayan bir liste partililerimizin önüne gelecek. Partimizde bu güne kadar emek harcamış mahalle başkanından, meclis üyesine, eski ilçe başkanlarımızdan, okul sorumlularımıza, kadın ve gençlik kollarında görev yapan isimlerden, esnaf, işadamı, kanaat önderi partililerimize kadar hiç kimseyi unutmamaya çalıştık.”dedi.

ÇALIŞANLAR UNUTULMADI

Cuma günü sabah saat 09.00’da delege belirleme seçiminin başlayacağını belirten Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, “Seçim saat 15.00’a kadar devam etmesi yönünde bir ön karar aldık. Ancak iş saatlerini de göz önünde bulundurarak geniş katılımlı bir oy verme işlemi olması adına bu süreyi 19.99’a kadar uzattık. Tüm partililerimizi Cuma günü mahalle başkanlıklarımıza bekliyoruz. “dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.