19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

‘’Kimseye peşkeş çekmedik!’’

Spor 08.10.2018 - 16:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

‘’Kimseye peşkeş çekmedik!’’

ONURSAL BAŞKAN ŞÜKRÜ KARABACAK’TAN ZEHİR ZEMBEREK MESAJLAR:

Darıca Gençlerbirliği Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, bugün gerçekleşen kongrede gündeme bomba gibi düşecek çok sert mesajlar verdi.  Kamuoyunda haklarında asılsız iddiaların dolaştığını söyleyen Başkan Karabacak, kimseye peşkeş çekmediklerini, spekülatif söylemlerin yerinin merdiven altı değil, kongre salonu olduğunu söyledi. Göndermeli mesajlar veren Onursal Başkan Karabacak, ‘’Darıca Gençlerbirliği, Şükrü Karabacak’ın değil, Darıca’nın takımıdır. Sağda solda hakkımızda peşkeş çektiğimize dair söylemlerde bulunanlar var. Asla böyle bir şey olmadı, olamaz. Madem böyle düşünüyorlarsa gelsinler kulübü verelim kendilerine. 14 yıldır çok ciddi bir mücadele verdik. Allah’ımıza şükürler olsun ki ne vergi ne SSK borcumuz var. Bu süreçten alnımızın akıyla çıktık’’dedi. VİCDANLARIYLA BAŞ BAŞA BIRAKIYORUM Darıca Gençlerbirliği’nin bu periyotta her zaman yalnız kaldığını ve kulübün artık yürüyemez duruma geldiğini belirten Onursal Başkan Karabacak, ‘’Bir çıkış yolu bulmak zorundaydık. Bu yüzden böyle bir adım attık. Ama ne yazık ki bunu hazmedemeyenler oldu. Haciz yoluna gidilecek ne yaptık biz? Herkesi vicdanıyla baş başa bırakıyorum. Bizim kimseye veremeyecek bir hesabımız yok. Darıca G.B’yi şampiyon yapmaktan dolayı gurur duyuyoruz. Kulüpten elimizi çekmediğimizin bilinmesini istiyorum. Burada olduğum müddetçe, etkim ve yetkim olduğu sürece, Darıca G.B’mize maddi ve manevi destek olmaya devam edeceğim’’dedi. BEŞİKTAŞ VE ALTINORDU İLE GÖRÜŞTÜK Anonim Şirketi yapılma sürecinde Beşiktaş ve Altınordu’nun yanı sıra bir çok kuruluşla görüştüklerini belirten Başkan Karabacak, Darıca G.B’nin Darıca’dan asla koparılamayacağını vurguladı. Darıca Gençlerbirliği’nin adının, renklerinin, tesislerinin değişmeyeceğini ve maçlarını Darıca’da oynamaya devam edeceğini belirten Başkan Karabacak, herkesin içine ferah tutmasını istedi. YIPRATILMAYA ÇALIŞILIYORUM Siyasi süreçte kendisinin yıpratılmak istendiğini ancak bundan en ufak endişesi olmadığını söyleyen Karabacak, hakkındaki kararı genel merkezin vereceğini söyledi. Karabacak ayrıca takımın lige kötü başlasa da sezon sonunda Play-Off hattında yer alacağına inandığını belirterek sözlerini noktaladı.
ONURSAL BAŞKAN ŞÜKRÜ KARABACAK’TAN ZEHİR ZEMBEREK MESAJLAR:

Darıca Gençlerbirliği Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, bugün gerçekleşen kongrede gündeme bomba gibi düşecek çok sert mesajlar verdi.  Kamuoyunda haklarında asılsız iddiaların dolaştığını söyleyen Başkan Karabacak, kimseye peşkeş çekmediklerini, spekülatif söylemlerin yerinin merdiven altı değil, kongre salonu olduğunu söyledi.

Göndermeli mesajlar veren Onursal Başkan Karabacak, ‘’Darıca Gençlerbirliği, Şükrü Karabacak’ın değil, Darıca’nın takımıdır. Sağda solda hakkımızda peşkeş çektiğimize dair söylemlerde bulunanlar var. Asla böyle bir şey olmadı, olamaz. Madem böyle düşünüyorlarsa gelsinler kulübü verelim kendilerine. 14 yıldır çok ciddi bir mücadele verdik. Allah’ımıza şükürler olsun ki ne vergi ne SSK borcumuz var. Bu süreçten alnımızın akıyla çıktık’’dedi.

VİCDANLARIYLA BAŞ BAŞA BIRAKIYORUM

Darıca Gençlerbirliği’nin bu periyotta her zaman yalnız kaldığını ve kulübün artık yürüyemez duruma geldiğini belirten Onursal Başkan Karabacak, ‘’Bir çıkış yolu bulmak zorundaydık. Bu yüzden böyle bir adım attık. Ama ne yazık ki bunu hazmedemeyenler oldu. Haciz yoluna gidilecek ne yaptık biz? Herkesi vicdanıyla baş başa bırakıyorum. Bizim kimseye veremeyecek bir hesabımız yok. Darıca G.B’yi şampiyon yapmaktan dolayı gurur duyuyoruz. Kulüpten elimizi çekmediğimizin bilinmesini istiyorum. Burada olduğum müddetçe, etkim ve yetkim olduğu sürece, Darıca G.B’mize maddi ve manevi destek olmaya devam edeceğim’’dedi.

BEŞİKTAŞ VE ALTINORDU İLE GÖRÜŞTÜK

Anonim Şirketi yapılma sürecinde Beşiktaş ve Altınordu’nun yanı sıra bir çok kuruluşla görüştüklerini belirten Başkan Karabacak, Darıca G.B’nin Darıca’dan asla koparılamayacağını vurguladı. Darıca Gençlerbirliği’nin adının, renklerinin, tesislerinin değişmeyeceğini ve maçlarını Darıca’da oynamaya devam edeceğini belirten Başkan Karabacak, herkesin içine ferah tutmasını istedi.

YIPRATILMAYA ÇALIŞILIYORUM

Siyasi süreçte kendisinin yıpratılmak istendiğini ancak bundan en ufak endişesi olmadığını söyleyen Karabacak, hakkındaki kararı genel merkezin vereceğini söyledi. Karabacak ayrıca takımın lige kötü başlasa da sezon sonunda Play-Off hattında yer alacağına inandığını belirterek sözlerini noktaladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.