19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kiracıya iyi habe

Ekonomi 08.12.2018 - 09:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kiracıya iyi habe

Kira zamlarını kura bağlı yükselen Üretici Fiyat Endeksi yerine Tüketici Fiyat Endeksi'ne göre belirleme kararı alan hükümet, yeni bir adım için hazırlanıyor. Meclis komisyonunda TÜFE düzenlemesi kabul edilirken, Genel Kurul'da gelecek yıllardaki değişim dikkate alınarak ÜFE ve TÜFE'den düşük olanın kullanılması şekilde düzenleme yapılması kararlaştırıldı..

Kira zamlarını kura bağlı yükselen Üretici  yerine Tüketici Fiyat Endeksi'ne göre belirleme kararı alan hükümet, yeni bir adım için hazırlanıyor. Meclis komisyonunda  düzenlemesi kabul edilirken, Genel Kurul'da gelecek yıllardaki değişim dikkate alınarak ÜFE ve TÜFE'den düşük olanın kullanılması şekilde düzenleme yapılması kararlaştırıldı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.