Kirazpınarspor finalde 7-5

Spor 01.02.2018 - 17:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kirazpınarspor finalde 7-5

1.Amatör Küme Play-Off Yarı Final maçında Uzuntarlaspor ile karşı karşıya gelen Gebze temsilcisi Kirazpınarspor, normal süresi ve uzatma süresinin 2-2’lik eşitlikle tamamlandığı maçta, rakibini penaltı atışları sonucunda 7-5 mağlup ederek adını finale yazdırdı.

Ve Kirazpınarspor finalde…1.Amatör Küme Play-Off ilk tur karşılaşmasında Çerkeşlispor’u 3-0 mağlup ederek Yarı Finale çıkan Kirazpınarspor, final vizesi için Uzuntarlaspor’a rakip oldu. Derince Stadı’ndaki nefes kesen maçta ilk yarıyı 2-0 önde kapatarak final kapısını aralayan Selim Özkan’ın öğrencileri, maçın ikinci yarısında kalesinde üst üste 2 gol görerek avantajını yitirdi. Mücadelenin 90 dakikası 2-2’lik eşitlikle sona ererken, uzatma dakikaların golle burun buruna gelen Kirazpınarspor, bu pozisyonları cömertçe harcayınca, karşılaşma seri penaltı atışlarına kaldı. PENALTILARDA HATA YAPMADIK Finalisti belirleyecek olan penaltı atışlarında Kirazpınarspor'dan Mehmet, Barış, Bahadır, Tolga ve Akın kullandıkları penaltı atışlarını gole çevirirken, Uzuntarla ekibi 2 penaltı atışından yararlanamadı. Mücadeleyi 7-5 kazanarak adını finale yazdıran Kirazpınarspor, maçın bitiş düdüğünün ardından müthiş bir sevinç yaşarken, Gebze temsilcisi haklı bir mutluluk yaşadı. RAKİP KARAMÜRSEL Kirazpınarspor’un finaldeki rakibi, Hisareyn’i 2-1 yenerek adını finale yazdıran Karamürselspor oldu. Normal sezonda da aynı grupta mücadele eden Kirazpınarspor ve Karamürselspor, birbirleriyle oynadıkları maçlarda ilginç skorlara imza attılar. Gebze’de oynanan mücadeleyi temsilcimiz Kirazpınarspor 5-1 kazanırken, Karamürsel’de oynanan mücadeleyi de ev sahibi ekip 5-0 kazanmasını bilmişti. Süper Amatör Lig’e yükselecek olan takımın belli olacağı final karşılaşması Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda Pazar günü saat 13.00’da başlayacak.
1.Amatör Küme Play-Off Yarı Final maçında Uzuntarlaspor ile karşı karşıya gelen Gebze temsilcisi Kirazpınarspor, normal süresi ve uzatma süresinin 2-2’lik eşitlikle tamamlandığı maçta, rakibini penaltı atışları sonucunda 7-5 mağlup ederek adını finale yazdırdı.

Ve Kirazpınarspor finalde…1.Amatör Küme Play-Off ilk tur karşılaşmasında Çerkeşlispor’u 3-0 mağlup ederek Yarı Finale çıkan Kirazpınarspor, final vizesi için Uzuntarlaspor’a rakip oldu. Derince Stadı’ndaki nefes kesen maçta ilk yarıyı 2-0 önde kapatarak final kapısını aralayan Selim Özkan’ın öğrencileri, maçın ikinci yarısında kalesinde üst üste 2 gol görerek avantajını yitirdi. Mücadelenin 90 dakikası 2-2’lik eşitlikle sona ererken, uzatma dakikaların golle burun buruna gelen Kirazpınarspor, bu pozisyonları cömertçe harcayınca, karşılaşma seri penaltı atışlarına kaldı.

PENALTILARDA HATA YAPMADIK

Finalisti belirleyecek olan penaltı atışlarında Kirazpınarspor'dan Mehmet, Barış, Bahadır, Tolga ve Akın kullandıkları penaltı atışlarını gole çevirirken, Uzuntarla ekibi 2 penaltı atışından yararlanamadı. Mücadeleyi 7-5 kazanarak adını finale yazdıran Kirazpınarspor, maçın bitiş düdüğünün ardından müthiş bir sevinç yaşarken, Gebze temsilcisi haklı bir mutluluk yaşadı.

RAKİP KARAMÜRSEL

Kirazpınarspor’un finaldeki rakibi, Hisareyn’i 2-1 yenerek adını finale yazdıran Karamürselspor oldu. Normal sezonda da aynı grupta mücadele eden Kirazpınarspor ve Karamürselspor, birbirleriyle oynadıkları maçlarda ilginç skorlara imza attılar. Gebze’de oynanan mücadeleyi temsilcimiz Kirazpınarspor 5-1 kazanırken, Karamürsel’de oynanan mücadeleyi de ev sahibi ekip 5-0 kazanmasını bilmişti. Süper Amatör Lig’e yükselecek olan takımın belli olacağı final karşılaşması Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda Pazar günü saat 13.00’da başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.