‘Kırık’ kalpler 0-1

Spor 12.11.2017 - 18:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

‘Kırık’ kalpler 0-1

DARICA G.B SAHASINDA ŞOK BİR YENİLGİ ALDI

Darıca Gençlerbirliği’ne Uğur Balcıoğlu aşısı da tutmadı. Yeni teknik direktörü Balcıoğlu yönetiminde ilk maçına çıkan sarı yeşilliler, ligde galibiyeti bulunmayan Kırıkhanspor’a sahasında 1-0 yenilerek bir şok daha yaşadı. Ligde oynadığı son 4 maçtaki 3.yenilgisini alan sarı yeşilliler, 7.sıraya kadar gerileyerek zirve yolunda ağır bir darbe aldı. Darca G.B ligin 13.haftasında 19 Kasım Pazar günü deplasmanda Yeşil Bursa ile karşı karşıya gelecek. ŞUURSUZ FUTBOL 15 Temmuz Şehir Stadı’nda oynanan mücadelede oldukça etkisiz bir futbol ortaya koyan sarı yeşilliler, K.Erciyesspor’un ardından ligin en fazla gol yiyen Kırıkhanspor ekibine karşı pozisyona dahi giremedi. Şuursuz ataklarla rakip kalede gol arayan Darıca Gençlerbirliği, rakibin katı savunmasını aşamadı. Konuk ekipte mücadelenin 80.dakikasında Semih Durmuş, yaklaşık 25 metre uzaklıktan attığı jeneriklik golle takımına 3 puan kazandırdı.
DARICA G.B SAHASINDA ŞOK BİR YENİLGİ ALDI

Darıca Gençlerbirliği’ne Uğur Balcıoğlu aşısı da tutmadı. Yeni teknik direktörü Balcıoğlu yönetiminde ilk maçına çıkan sarı yeşilliler, ligde galibiyeti bulunmayan Kırıkhanspor’a sahasında 1-0 yenilerek bir şok daha yaşadı. Ligde oynadığı son 4 maçtaki 3.yenilgisini alan sarı yeşilliler, 7.sıraya kadar gerileyerek zirve yolunda ağır bir darbe aldı. Darca G.B ligin 13.haftasında 19 Kasım Pazar günü deplasmanda Yeşil Bursa ile karşı karşıya gelecek.

ŞUURSUZ FUTBOL

15 Temmuz Şehir Stadı’nda oynanan mücadelede oldukça etkisiz bir futbol ortaya koyan sarı yeşilliler, K.Erciyesspor’un ardından ligin en fazla gol yiyen Kırıkhanspor ekibine karşı pozisyona dahi giremedi. Şuursuz ataklarla rakip kalede gol arayan Darıca Gençlerbirliği, rakibin katı savunmasını aşamadı. Konuk ekipte mücadelenin 80.dakikasında Semih Durmuş, yaklaşık 25 metre uzaklıktan attığı jeneriklik golle takımına 3 puan kazandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.