Kırıkhan faturası belli oldu DARICA G.B’ye şok!

Spor 31.03.2015 - 15:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Kırıkhan faturası belli oldu DARICA G.B’ye şok!

Kırıkhanspor-Darıca G.B maçında yaşanan olayların ardından, TFF Hukuk Müşavirliği tarafından temsilcimiz Darıca G.B için şok bir açıklama yapıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Sportif Direktör İlter Kasap, Kaleci Antrenörü Metin Meral ve futbolcu Bülent Uzun’u PFDK’ya sevk etti. Gerekçe olarak ‘’Sportmenliğe aykırı hareket’’ olarak gösterildi. Sevk raporunda, Kırıkhanspor’dan hiçbir kulüp yöneticisi ve idarecisinin olmaması dikkat çekti. İlter Kasap ve Metin Meral’e saldırıda bulunan şahısların PFDK’ya sevk edilmemesi şaşkınlık yaratırken, TFF Hukuk Müşavirliği’nin bu kararı ‘’Düşündürücü’’ olarak yorumlandı.   İŞTE TFF HUKUK MÜŞAVİRLİĞİ TARAFINDAN YAPILAN YAZILI AÇIKLAMA: DARICA GENÇLERBİRLİĞİ SPOR Kulübü kaleci antrenörü METİN MERAL'in 29.03.2015 tarihinde oynanan KIRIKHANSPOR - DARICA GENÇLERBİRLİĞİ SPOR Spor Toto 3. Lig 1. Grup müsabakasındaki "hakareti" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 41. maddesi uyarınca 31.03.2015 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine, DARICA GENÇLERBİRLİĞİSPOR Kulübü idarecisi İLTER Kasap’ın aynı müsabakadaki “hakareti" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 41. maddesi uyarınca 31.03.2015 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine, DARICA GENÇLERBİRLİĞİSPOR Kulübü futbolcusu BÜLENT Uzun’un aynı müsabakadaki "hakareti" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 41. maddesi uyarınca 31.03.2015 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.    
Kırıkhanspor-Darıca G.B maçında yaşanan olayların ardından, TFF Hukuk Müşavirliği tarafından temsilcimiz Darıca G.B için şok bir açıklama yapıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Sportif Direktör İlter Kasap, Kaleci Antrenörü Metin Meral ve futbolcu Bülent Uzun’u PFDK’ya sevk etti. Gerekçe olarak ‘’Sportmenliğe aykırı hareket’’ olarak gösterildi. Sevk raporunda, Kırıkhanspor’dan hiçbir kulüp yöneticisi ve idarecisinin olmaması dikkat çekti. İlter Kasap ve Metin Meral’e saldırıda bulunan şahısların PFDK’ya sevk edilmemesi şaşkınlık yaratırken, TFF Hukuk Müşavirliği’nin bu kararı ‘’Düşündürücü’’ olarak yorumlandı.

 

İŞTE TFF HUKUK MÜŞAVİRLİĞİ TARAFINDAN YAPILAN YAZILI AÇIKLAMA:

DARICA GENÇLERBİRLİĞİ SPOR Kulübü kaleci antrenörü METİN MERAL'in 29.03.2015 tarihinde oynanan KIRIKHANSPOR - DARICA GENÇLERBİRLİĞİ SPOR Spor Toto 3. Lig 1. Grup müsabakasındaki "hakareti" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 41. maddesi uyarınca 31.03.2015 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine,

DARICA GENÇLERBİRLİĞİSPOR Kulübü idarecisi İLTER Kasap’ın aynı müsabakadaki “hakareti" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 41. maddesi uyarınca 31.03.2015 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine,

DARICA GENÇLERBİRLİĞİSPOR Kulübü futbolcusu BÜLENT Uzun’un aynı müsabakadaki "hakareti" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 41. maddesi uyarınca 31.03.2015 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.