Kırılmak, küsmek yok

Gebze 24.05.2018 - 13:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kırılmak, küsmek yok

Aday listelerinin açıklanmasının hemen ardından konser başladı:Konserin adı “CHP listesini kim belirledi?”, “AK Parti listesini kim belirledi?”korosu…Kimin belirlediği, listenin oluşmasında kimlerin etkili olduğu sanki çok önemliymiş gibi… Adaylarını, yargı gözetiminde üyene ya da delegene seçtirmedikten sonra… Milletvekili listelerinin kim ya da kimler tarafından yapıldığının ne önemi var ki? Senin parti ön seçim yapmadıktan sonra, Ali belirlemiş Veli belirlemiş ne gam! Biri belirlemese diğeri belirleyecek, o belirlemese bir başkası el atıp belirlemek isteyecek. Sonuçta… Bu belirlemeyi yapanın kim ya da kimler olduğu ne kadar önemli sizce? Küseceklerse şanslarına küssünler… Duyuyoruz ki bazı aday adayları kırgınmış… Duyuyoruz ki bazı aday adayları küsmüş…Bazıları sıralamadaki yerini beğenmeyip adaylıktan çekilmiş. Bazıları, yerini beğenmeyip, bunu açık açık söylese de adaylıktan çekilmemiş ama “Benden de bir şey beklemeyin” mesajlarını partilerine göndermiş. Öncelikle şunu söyleyelim ki, hiçbirinin küsmeye, darılmaya, kırgın olmaya en küçük bir hakkı yok. Aday adayı başvurusunda bulunan, üstelik önemli sayılabilecek bir oranda da para ödeyerek başvuru yapan her aday adayı, Milletvekili aday listelerinin kimler tarafından ve ne şekilde yapılacağını biliyordu.Mevcut tüm şartları bilmelerine rağmen aday adayı müracaatında bulundular.Bir anlamda şanslarını denediler. Olmadı… Şans yüzüne gülmedi… O yüzden, ona, buna, partiye küseceklerine, şanslarına küssünler…  

Aday listelerinin açıklanmasının hemen ardından konser başladı:Konserin adı “CHP listesini kim belirledi?”, “AK Parti listesini kim belirledi?”korosu…Kimin belirlediği, listenin oluşmasında kimlerin etkili olduğu sanki çok önemliymiş gibi…

Adaylarını, yargı gözetiminde üyene ya da delegene seçtirmedikten sonra…

Milletvekili listelerinin kim ya da kimler tarafından yapıldığının ne önemi var ki? Senin parti ön seçim yapmadıktan sonra, Ali belirlemiş Veli belirlemiş ne gam! Biri belirlemese diğeri belirleyecek, o belirlemese bir başkası el atıp belirlemek isteyecek.
Sonuçta… Bu belirlemeyi yapanın kim ya da kimler olduğu ne kadar önemli sizce?

Küseceklerse şanslarına küssünler… Duyuyoruz ki bazı aday adayları kırgınmış… Duyuyoruz ki bazı aday adayları küsmüş…Bazıları sıralamadaki yerini beğenmeyip adaylıktan çekilmiş.

Bazıları, yerini beğenmeyip, bunu açık açık söylese de adaylıktan çekilmemiş ama “Benden de bir şey beklemeyin” mesajlarını partilerine göndermiş.

Öncelikle şunu söyleyelim ki, hiçbirinin küsmeye, darılmaya, kırgın olmaya en küçük bir hakkı yok.

Aday adayı başvurusunda bulunan, üstelik önemli sayılabilecek bir oranda da para ödeyerek başvuru yapan her aday adayı, Milletvekili aday listelerinin kimler tarafından ve ne şekilde yapılacağını biliyordu.Mevcut tüm şartları bilmelerine rağmen aday adayı müracaatında bulundular.Bir anlamda şanslarını denediler.

Olmadı… Şans yüzüne gülmedi…

O yüzden, ona, buna, partiye küseceklerine, şanslarına küssünler…

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.