Kırın şeytanın bacağını!

Spor 08.03.2019 - 17:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kırın şeytanın bacağını!

Tam 7 haftadır 3 puan hasretiyle yanı tutuşan Gebzespor, 3.Lig 1.Grup’un 26.haftasında Pazar günü  sahasında Artvin Hopaspor karşısında çok önemli bir 90 dakikaya çıkacak. Üst üste alınan kötü sonuçların ardından 14.sıraya kadar gerileyerek küme düşme hattıyla arasında yalnızca 1 puan kalan mor beyazlılar, Artvin Hopaspor karşısında kazanarak üzerinde dolaşan kara bulutları dağıtmayı hedefliyor. NURULLAH VE ERKAM YOK Cezası nedeniyle taraftarından yoksun olarak çıkacağı kritik maçı kazanarak kötü gidişe ‘dur’ demek isteyen Alaettin Çiçek’in öğrencileri, şeytanın bacağını kırmak istiyor. Gebzespor’da kırmızı kart cezası bulunan Nurullah Serbest ve sarı kart cezası bulunan Erkam Güleç bu maçta forma giyemeyecekler. Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda seyircisiz oynanacak olan mücadele Pazar günü saat 15.00’da başlayacak. Karşılaşmayı Denizli bölgesi hakemi Feridun Daldaş yönetecek.

Tam 7 haftadır 3 puan hasretiyle yanı tutuşan Gebzespor, 3.Lig 1.Grup’un 26.haftasında Pazar günü  sahasında Artvin Hopaspor karşısında çok önemli bir 90 dakikaya çıkacak. Üst üste alınan kötü sonuçların ardından 14.sıraya kadar gerileyerek küme düşme hattıyla arasında yalnızca 1 puan kalan mor beyazlılar, Artvin Hopaspor karşısında kazanarak üzerinde dolaşan kara bulutları dağıtmayı hedefliyor.

NURULLAH VE ERKAM YOK

Cezası nedeniyle taraftarından yoksun olarak çıkacağı kritik maçı kazanarak kötü gidişe ‘dur’ demek isteyen Alaettin Çiçek’in öğrencileri, şeytanın bacağını kırmak istiyor. Gebzespor’da kırmızı kart cezası bulunan Nurullah Serbest ve sarı kart cezası bulunan Erkam Güleç bu maçta forma giyemeyecekler. Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda seyircisiz oynanacak olan mücadele Pazar günü saat 15.00’da başlayacak. Karşılaşmayı Denizli bölgesi hakemi Feridun Daldaş yönetecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.