19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kış bitti, bahar geliyor

Kocaeli 13.02.2016 - 12:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Kış bitti, bahar geliyor

Kocaeli’de Pazar gününde itibaren bahar havası yaşanacak. Hava sıcaklığı Kocaeli 23 dereceye kadar yükselecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının önümüzdeki hafta sonuna kadar artmaya devam edeceği ve mevsim normallerinin 8 ila 15 derece üzerinde seyredecek olan hava sıcaklıklarının Şubat ayı günlük ve aylık ekstrem sıcaklık değerlerine ulaşabileceğinin tahmin edildiğini açıkladı. SANKİ BAHAR GELİYOR Hava sıcaklığı ise 17 derece civarında olacak. Pazar günü ise açan hava sıcaklığında artmasına sebep olacak. Pazar günü 19 derece olan hava sıcaklığı pazartesi günü 21 dereceye kadar yükselecek. Salı günü ise Kocaeli’ye adeta bahar gelecek. Salı günü hava sıcaklığının 23 derece olması bekleniyor. İlimizde önümüzdeki hafta yağış beklenmiyor. 
Kocaeli’de Pazar gününde itibaren bahar havası yaşanacak. Hava sıcaklığı Kocaeli 23 dereceye kadar yükselecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının önümüzdeki hafta sonuna kadar artmaya devam edeceği ve mevsim normallerinin 8 ila 15 derece üzerinde seyredecek olan hava sıcaklıklarının Şubat ayı günlük ve aylık ekstrem sıcaklık değerlerine ulaşabileceğinin tahmin edildiğini açıkladı.

SANKİ BAHAR GELİYOR

Hava sıcaklığı ise 17 derece civarında olacak. Pazar günü ise açan hava sıcaklığında artmasına sebep olacak. Pazar günü 19 derece olan hava sıcaklığı pazartesi günü 21 dereceye kadar yükselecek. Salı günü ise Kocaeli’ye adeta bahar gelecek. Salı günü hava sıcaklığının 23 derece olması bekleniyor. İlimizde önümüzdeki hafta yağış beklenmiyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.