Kışın kaldırıldı, yerlerine takılacaklar mı?

Gebze 13.07.2020 - 20:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kışın kaldırıldı, yerlerine takılacaklar mı?

Mart ayında 65 yaş ve üzeri vatandaşları korumak amacıyla kent meydanında bulunan oturma bankları kaldırılmış, böylelikle salgının etkisinin en aza indirilmesi amaçlanmıştı. Yeni normalleşmeye beraber vatandaşlar, meydandaki o bankların geleceğinin ne olacağını merakla bekler oldular. Kovid 19 döneminin en etkili olduğu Mart ayında tüm uyarılara rağmen 60-65 yaş üstü ve risk grubunda olan bazı vatandaşlar bu uyarıları dikkate almayarak sokağa çıkmaya devam etmiş, Gebze Belediyesi ise çareyi kent meydanındaki bankları sökmekte bulmuştu. Yeni normalleşmeye beraber 65 yaş ve yukarısı için herhangi bir yasal kısıtlama yer almazken kent meydanındaki banklar yeniden yerlerini takılıp takılmayacağı ise merakla bekleniyor. OLAN MEYDANDAKİLERE OLDU Mart ayında ekiplerin kaldırdığı oturma bankları hala yerlerinde yer almazken, normalleşme dönemiyle beraber daha özgür olan vatandaşlar, “Banklar yeniden yerlerine takılacak mı? Havalar güzel, şu anda herhangi bir kısıtlama söz konusu değil. Yetkililerden kışın kaldırışmış olan meydandaki oturma banklarının yerlerine konulmasını arzu ediyoruz. Az ileride bulunan çamlık parkında öyle bir uygulama olmamıştı. Olan kent meydanına oldu” yorumunu yapıyorlar.

Mart ayında 65 yaş ve üzeri vatandaşları korumak amacıyla kent meydanında bulunan oturma bankları kaldırılmış, böylelikle salgının etkisinin en aza indirilmesi amaçlanmıştı. Yeni normalleşmeye beraber vatandaşlar, meydandaki o bankların geleceğinin ne olacağını merakla bekler oldular.

Kovid 19 döneminin en etkili olduğu Mart ayında tüm uyarılara rağmen 60-65 yaş üstü ve risk grubunda olan bazı vatandaşlar bu uyarıları dikkate almayarak sokağa çıkmaya devam etmiş, Gebze Belediyesi ise çareyi kent meydanındaki bankları sökmekte bulmuştu. Yeni normalleşmeye beraber 65 yaş ve yukarısı için herhangi bir yasal kısıtlama yer almazken kent meydanındaki banklar yeniden yerlerini takılıp takılmayacağı ise merakla bekleniyor.

OLAN MEYDANDAKİLERE OLDU

Mart ayında ekiplerin kaldırdığı oturma bankları hala yerlerinde yer almazken, normalleşme dönemiyle beraber daha özgür olan vatandaşlar, “Banklar yeniden yerlerine takılacak mı? Havalar güzel, şu anda herhangi bir kısıtlama söz konusu değil. Yetkililerden kışın kaldırışmış olan meydandaki oturma banklarının yerlerine konulmasını arzu ediyoruz. Az ileride bulunan çamlık parkında öyle bir uygulama olmamıştı. Olan kent meydanına oldu” yorumunu yapıyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.