Kıskançlık krizi Gebze'de can aldı

Gebze 03.03.2016 - 13:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Kıskançlık krizi Gebze'de can aldı

Gebze'de meydana gelen olayda bir kişi eşi tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürüldü.

Edinilen bilgilere göre: Gebze Tatlıkuyu Mahallesi’nde ikamet eden ve 4 evlilik yaptığı söylenen İsmet C önceki gün 3.eşi olan Fatma C. ile konuşmak üzere Şile’nin Değirmen çayırı köyündeki bir çiftliğe gitti. Daha sonra ikili arasında kıskançlık meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi ile birlikte Fatma C eşini pompalı tüfekle vurarak öldürdü.  JANDARMA EKİPLERİ ARAMA BAŞLATTI Bu korkunç cinayetin ardından zanlı olay yerinden kaçarak izini kaybettirdi. Öte yandan kıskançlık yüzünden ölüme kurban giden İsmet C’nin cansız bedeni incelenmek üzere adli tıp morguna kaldırıldı. Öte yandan Jandarma ekipleri konuyla ilgili geniş çapta soruşturma başlattı. 
Gebze'de meydana gelen olayda bir kişi eşi tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürüldü.

Edinilen bilgilere göre: Gebze Tatlıkuyu Mahallesi’nde ikamet eden ve 4 evlilik yaptığı söylenen İsmet C önceki gün 3.eşi olan Fatma C. ile konuşmak üzere Şile’nin Değirmen çayırı köyündeki bir çiftliğe gitti. Daha sonra ikili arasında kıskançlık meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi ile birlikte Fatma C eşini pompalı tüfekle vurarak öldürdü. 

JANDARMA EKİPLERİ ARAMA BAŞLATTI

Bu korkunç cinayetin ardından zanlı olay yerinden kaçarak izini kaybettirdi. Öte yandan kıskançlık yüzünden ölüme kurban giden İsmet C’nin cansız bedeni incelenmek üzere adli tıp morguna kaldırıldı. Öte yandan Jandarma ekipleri konuyla ilgili geniş çapta soruşturma başlattı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.