Kitap Fuarı’na Gebze Seferi

Kocaeli 12.05.2017 - 10:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kitap Fuarı’na Gebze Seferi

9. Kocaeli Kitap Fuarı’na gitmek isteyen vatandaşlar ve üniversite öğrencileri için 3 farklı güzergahta ücretsiz ring seferleri yapılacak

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 13-21 Mayıs tarihleri arasında düzenleyeceği 9. Kocaeli Kitap Fuarı’nda, Gebze, İzmit, Umuttepe ve Şehirlerarası Otobüs Terminali’nden vatandaşlar ile üniversite öğrencilerinin kolaylıkla ulaşımını sağlamak amacıyla ücretsiz ring seferleri düzenlenecek. Otobüsler Otogar-Fuar Merkezi, KOÜ Umuttepe Kampüsü-Fuar Merkezi, Gebze KBB Garaj-Fuar Merkezi arasında karşılıklı olarak çalışacak.   OTOGAR-FUAR MERKEZİ VE KOÜ UMUTTEPE-FUAR MERKEZİ 9. Kocaeli Kitap Fuarı boyunca 10.30-19.30 saatleri arasında bir saat aralıklarla Otogar’dan kalkan araçlar, Kitap Fuarı’na yolcu taşıyacak. Fuar Merkezi’nden saat 10.30-21.30 saatleri arasında yine birer saat arayla hareket edecek olan servisler Otogar’a kadar hizmet verecek. 13-21 Mayıs tarihlerinde KOÜ Umuttepe Kampüsü’nden servis araçları 10.00-20.00 saatleri arasında saat başı hareket edecek. Büyükşehir’in ring otobüsleri Fuar Merkezi’nde KOÜ Umuttepe Kampüsü’ne gidecek üniversite öğrencilerini 11.00-21.30 saatleri arasında taşıyacak.   GEBZE’DEN DE ÜCRETSİZ RİNGİ SEFERİ Öte yandan Büyükşehir Belediyesi Gebze’den Kitap Fuarı’na gelecek kitapseverleri de unutmadı. Gebze’den saat 11.00’da sefere başlayacak ücretsiz ring seferleri, Fuar Merkezi’nden saat 21.00’a kadar Gebze’ye ulaşım sağlayacak.
9. Kocaeli Kitap Fuarı’na gitmek isteyen vatandaşlar ve üniversite öğrencileri için 3 farklı güzergahta ücretsiz ring seferleri yapılacak

 

 

 

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 13-21 Mayıs tarihleri arasında düzenleyeceği 9. Kocaeli Kitap Fuarı’nda, Gebze, İzmit, Umuttepe ve Şehirlerarası Otobüs Terminali’nden vatandaşlar ile üniversite öğrencilerinin kolaylıkla ulaşımını sağlamak amacıyla ücretsiz ring seferleri düzenlenecek. Otobüsler Otogar-Fuar Merkezi, KOÜ Umuttepe Kampüsü-Fuar Merkezi, Gebze KBB Garaj-Fuar Merkezi arasında karşılıklı olarak çalışacak.

 

OTOGAR-FUAR MERKEZİ VE KOÜ UMUTTEPE-FUAR MERKEZİ

9. Kocaeli Kitap Fuarı boyunca 10.30-19.30 saatleri arasında bir saat aralıklarla Otogar’dan kalkan araçlar, Kitap Fuarı’na yolcu taşıyacak. Fuar Merkezi’nden saat 10.30-21.30 saatleri arasında yine birer saat arayla hareket edecek olan servisler Otogar’a kadar hizmet verecek. 13-21 Mayıs tarihlerinde KOÜ Umuttepe Kampüsü’nden servis araçları 10.00-20.00 saatleri arasında saat başı hareket edecek. Büyükşehir’in ring otobüsleri Fuar Merkezi’nde KOÜ Umuttepe Kampüsü’ne gidecek üniversite öğrencilerini 11.00-21.30 saatleri arasında taşıyacak.

 

GEBZE’DEN DE ÜCRETSİZ RİNGİ SEFERİ

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi Gebze’den Kitap Fuarı’na gelecek kitapseverleri de unutmadı. Gebze’den saat 11.00’da sefere başlayacak ücretsiz ring seferleri, Fuar Merkezi’nden saat 21.00’a kadar Gebze’ye ulaşım sağlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.