Kız Sağlık Lisesi olacaktı?

Darıca 13.06.2017 - 13:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kız Sağlık Lisesi olacaktı?

Fikri Işık'ın Milli Eğitim Komisyonunda görev yaptığı milletvekilliği döneminde kendisi tarafından verilen talimatın ardından geçen uzun yıllara karşılık Sırasöğütler Mahallesi'ne yapılması planlanan lise binası için bırakın kazma vurmayı okul yapımı için ayrılan arazinin hali içler acısı.

Sırasöğütler Mahalle Muhtarı Tuncay Odlukaya okul yapılması planlanan alanda hissesi bulunan vatandaşların bulunması için büyük gayret sarfetmiş ve bu konuda Adnan Menderes Kültür Merkezi'nde düzenlenen bir programda  Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'ndan teşekkür ve takdir almıştı. İl Genel Meclis Üyelikleri  faal olduğu dönemde bu görevde darıca'yı temsil eden İl Genel Meclis Üyesi isimlerde ilçe ve mahalle halkına İl Özel İdare'den okulun yapılması planlamaya alındığı yönünde idi. Fikri Işık'ın Kocaeli Milletvekili olarak görev yaptığı dönemde o dönemim İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Öztosun, Belediye Başkanı Şükrü Karabacak bir heyet olarak mahalleye gelinmiş okul yapılması planalanan bu arazide incelemeler yapılarak neticesinde mahalle halkına müjde niteliğinde bir lise sözü verildi. Bugüne gelindiğinde okul yapılması planalanan arazinin üzerinde biten otların ucu bucağı olmadığı ve arazinin iş makinalarına tır kasalarına otopark olarak evsahipliği  yaptığı görüldü. Haber: Adnan Ayvaz
Fikri Işık'ın Milli Eğitim Komisyonunda görev yaptığı milletvekilliği döneminde kendisi tarafından verilen talimatın ardından geçen uzun yıllara karşılık Sırasöğütler Mahallesi'ne yapılması planlanan lise binası için bırakın kazma vurmayı okul yapımı için ayrılan arazinin hali içler acısı.

Sırasöğütler Mahalle Muhtarı Tuncay Odlukaya okul yapılması planlanan alanda hissesi bulunan vatandaşların bulunması için büyük gayret sarfetmiş ve bu konuda Adnan Menderes Kültür Merkezi'nde düzenlenen bir programda  Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'ndan teşekkür ve takdir almıştı. İl Genel Meclis Üyelikleri  faal olduğu dönemde bu görevde darıca'yı temsil eden İl Genel Meclis Üyesi isimlerde ilçe ve mahalle halkına İl Özel İdare'den okulun yapılması planlamaya alındığı yönünde idi. Fikri Işık'ın Kocaeli Milletvekili olarak görev yaptığı dönemde o dönemim İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Öztosun, Belediye Başkanı Şükrü Karabacak bir heyet olarak mahalleye gelinmiş okul yapılması planalanan bu arazide incelemeler yapılarak neticesinde mahalle halkına müjde niteliğinde bir lise sözü verildi. Bugüne gelindiğinde okul yapılması planalanan arazinin üzerinde biten otların ucu bucağı olmadığı ve arazinin iş makinalarına tır kasalarına otopark olarak evsahipliği  yaptığı görüldü.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.