19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kızılay’a görkemli açılış

Çayırova 03.05.2019 - 16:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kızılay’a görkemli açılış

Türk Kızılayı Çayırova Şubesi yeni yerine görkemli bir açılış töreni ile taşındı.

Gebze Belediyesi mehteran Bölüğü’nün konseri ve Sevgi Evleri Folklor Grubu’nun halk oyunları gösterilerinin yer aldığı açılış töreni saygı duruşu ve İstikalal Marşı’nın okunması ile başladı. Türk Kızılayı Çayırova Şube Başkanı Doktor Ali Öncü’nün açılış konuşması yaptığı törende Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen’de açılış törenine katılan davetlilere yönelik birer selamlama konuşması gerçekleştirdiler. Konuşmaların ardından Türk Kızılayı’nın Çayırova Bölgesinde yaptığı çalışmalara katkı sunan isimlere plaket ve belge takdiminde bulunulmasının ardından protokolün ve davetlilerin birlikte kestiği kurdele ile açılış töreni sona erdi. Tören Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, diğer idari birim müdürleri, siyasi parti ilçe başkanları ve yönetimleri, meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. HABER: ADNAN AYVAZ
Türk Kızılayı Çayırova Şubesi yeni yerine görkemli bir açılış töreni ile taşındı.

Gebze Belediyesi mehteran Bölüğü’nün konseri ve Sevgi Evleri Folklor Grubu’nun halk oyunları gösterilerinin yer aldığı açılış töreni saygı duruşu ve İstikalal Marşı’nın okunması ile başladı. Türk Kızılayı Çayırova Şube Başkanı Doktor Ali Öncü’nün açılış konuşması yaptığı törende Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen’de açılış törenine katılan davetlilere yönelik birer selamlama konuşması gerçekleştirdiler. Konuşmaların ardından Türk Kızılayı’nın Çayırova Bölgesinde yaptığı çalışmalara katkı sunan isimlere plaket ve belge takdiminde bulunulmasının ardından protokolün ve davetlilerin birlikte kestiği kurdele ile açılış töreni sona erdi. Tören Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, diğer idari birim müdürleri, siyasi parti ilçe başkanları ve yönetimleri, meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

HABER: ADNAN AYVAZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.