19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kızılay’dan Gebzeli Öğrencileri Sevindiren Hediye

Gebze 24.05.2018 - 14:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kızılay’dan Gebzeli Öğrencileri Sevindiren Hediye

Kızılay ile ortaklaşa ‘Cumhuriyet Anadolu Lisesi Mehmetçik’e Kan Veriyor’ sloganıyla gerçekleştirilen kan bağışı etkinliğinde en fazla kişinin kan vermesini sağlayan sınıfı Kızılay sinema ile ödüllendirdi.

Geçtiğimiz haftalarda Gebze Cumhuriyet Anadolu Lisesi’nde Mehmetçik için kan bağışı etkinliği düzenlenmişti. Kan bağışı etkinliğine katılım fazla olunca, Kızılay en fazla kişinin kan vermesini sağlayan sınıfı sinemaya götürdü. Mehmetçiğin her zaman arkasında olduklarını belirten Cumhuriyet Anadolu Lisesi Müdürü Selim Akbulut, “Ülkemizin tek vücut olmaya her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğu bir süreçte cephede kararlı ve şerefli bir mücadele ortaya koyan fedakâr Mehmetçik’imizin yanında, arkasındayız. Bizim inancımızda veren elin alan elden haberdar olmaması esası vardır. Kızılay aslında çok önemli bir faaliyet yürütmektedir. İyiliği yapan kime yaptığını bilmeden yapıyor.” diyerek projede emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilere, Türk Kızılay’ı Gebze Şubesi yetkililerine ve projeye destek olan tüm vatandaşlara teşekkür etti. KÜBRA AKABALI
Kızılay ile ortaklaşa ‘Cumhuriyet Anadolu Lisesi Mehmetçik’e Kan Veriyor’ sloganıyla gerçekleştirilen kan bağışı etkinliğinde en fazla kişinin kan vermesini sağlayan sınıfı Kızılay sinema ile ödüllendirdi.

Geçtiğimiz haftalarda Gebze Cumhuriyet Anadolu Lisesi’nde Mehmetçik için kan bağışı etkinliği düzenlenmişti. Kan bağışı etkinliğine katılım fazla olunca, Kızılay en fazla kişinin kan vermesini sağlayan sınıfı sinemaya götürdü. Mehmetçiğin her zaman arkasında olduklarını belirten Cumhuriyet Anadolu Lisesi Müdürü Selim Akbulut, “Ülkemizin tek vücut olmaya her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğu bir süreçte cephede kararlı ve şerefli bir mücadele ortaya koyan fedakâr Mehmetçik’imizin yanında, arkasındayız. Bizim inancımızda veren elin alan elden haberdar olmaması esası vardır. Kızılay aslında çok önemli bir faaliyet yürütmektedir. İyiliği yapan kime yaptığını bilmeden yapıyor.” diyerek projede emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilere, Türk Kızılay’ı Gebze Şubesi yetkililerine ve projeye destek olan tüm vatandaşlara teşekkür etti.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.