Kızılay Gebze’den Kurban Bağışı Bekliyor

Gebze 25.07.2018 - 09:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kızılay Gebze’den Kurban Bağışı Bekliyor

Kızılay Gebze Şube Başkanı Oya Tunçel, “Kızılay olarak Gebzeli vatandaşlarımızın kurban bağışlarını bekliyoruz.” dedi.

Kurban Bayramı yaklaşırken Kızılay Gebze Şube Başkanı Oya Tunçel önemli açıklamalar yaptı. Kızılay’ın Kurban Bayramı nedeni ile tatlı bir seferberlik başlattığını söyleyen Başkan Tunçel, “Kurban dönemlerinde bollaşan etleri yıl boyunca ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız. Genel merkezimiz bu yıl yaklaşık 3 milyon 800 bin insana, kurban ibadetini gerçekleştirmiş olan insanlarımızın kurban paylarını ulaştırmayı planladı. Arkadaşlarımız yaklaşık 40 ülkede, kurban organizasyonu yapmak için anlaşmalar gerçekleştirdiler. Kızılay ekibi olarak tüm çalışmalarını tamamladık ve Gebzeli hayırseverlerin katkılarını bekliyoruz.” diye konuştu. KÜBRA AKABALI
Kızılay Gebze Şube Başkanı Oya Tunçel, “Kızılay olarak Gebzeli vatandaşlarımızın kurban bağışlarını bekliyoruz.” dedi.

Kurban Bayramı yaklaşırken Kızılay Gebze Şube Başkanı Oya Tunçel önemli açıklamalar yaptı. Kızılay’ın Kurban Bayramı nedeni ile tatlı bir seferberlik başlattığını söyleyen Başkan Tunçel, “Kurban dönemlerinde bollaşan etleri yıl boyunca ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız. Genel merkezimiz bu yıl yaklaşık 3 milyon 800 bin insana, kurban ibadetini gerçekleştirmiş olan insanlarımızın kurban paylarını ulaştırmayı planladı. Arkadaşlarımız yaklaşık 40 ülkede, kurban organizasyonu yapmak için anlaşmalar gerçekleştirdiler. Kızılay ekibi olarak tüm çalışmalarını tamamladık ve Gebzeli hayırseverlerin katkılarını bekliyoruz.” diye konuştu.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.