Kızılay Gebze merhamet elini uzatmaya devam ediyor

Gebze 16.10.2020 - 18:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kızılay Gebze merhamet elini uzatmaya devam ediyor

Türk Kızılay Gebze Şubesi, bağış severlerin destekleri her kesimden ihtiyaç sahiplerine merhamet elini uzatmaya devam ediyor. Pandemi ile mücadele sürecinin ilk gününden itibaren şehrin her noktasındaki ihtiyaç sahiplerine umut olan Türk Kızılay Gebze Şubesi, saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Türk Kızılay Gebze Şubesi’nde bağış severlerin destekleri ile gıda kolileri hazırlayarak zor günlerinde ihtiyaç sahibi özel vatandaşların yanında olup, gıda kolilerini teslim etti. Gerçekleştirilen program hakkında konuşan Türk Kızılay Gebze Şube Başkanı Oya Tunçel, “Türk Kızılay’ın merhamet elini güçlendiren bağışçılar sayesinde yüzleri güldürmeye devam edeceğiz. Organizasyonda emeği olan tüm Türk Kızılay bağışçı ve gönüllülerine teşekkür ederim” dedi.

Türk Kızılay Gebze Şubesi, bağış severlerin destekleri her kesimden ihtiyaç sahiplerine merhamet elini uzatmaya devam ediyor.

Pandemi ile mücadele sürecinin ilk gününden itibaren şehrin her noktasındaki ihtiyaç sahiplerine umut olan Türk Kızılay Gebze Şubesi, saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Türk Kızılay Gebze Şubesi’nde bağış severlerin destekleri ile gıda kolileri hazırlayarak zor günlerinde ihtiyaç sahibi özel vatandaşların yanında olup, gıda kolilerini teslim etti. Gerçekleştirilen program hakkında konuşan Türk Kızılay Gebze Şube Başkanı Oya Tunçel, “Türk Kızılay’ın merhamet elini güçlendiren bağışçılar sayesinde yüzleri güldürmeye devam edeceğiz. Organizasyonda emeği olan tüm Türk Kızılay bağışçı ve gönüllülerine teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.