19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kızılay Haftası Gebze’de kutlanacak

Gebze 29.10.2019 - 16:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kızılay Haftası Gebze’de kutlanacak

Kızılay Gebze Şubesi, 29 Ekim-4 Kasım Kızılay Haftası’na özel program gerçekleştirecek. Kızılay Gebze Şubesi Başkanı Oya Tunçel, Kızılay Haftası dolayısıyla düzenledikleri programa herkesi davet etti. Türk Kızılay’ı genel merkezi ve Türkiye genelinde tüm şubeleri tarafından çeşitli etkinliklerle kutlanan bu haftada Türk Kızılayı’nın kuruluş amacı ve yürüttüğü insani yardım faaliyetleri özellikle öğrencilere, gençlere ve kamuoyuna anlatılarak, Türk Kızılayı’na ve faaliyetlerine yönelik farkındalık yaratılıyor. Bu etkinlikler kapsamında 29 Ekim- 4 Kasım Kızılay Haftası nedeniyle Kızılay Gebze Şubesi tarafından 30 Ekim Çarşamba günü saat 14.00-16.00 saatleri arasında Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde program gerçekleştirilecek. GÜÇ VERECEK Kızılay Gebze Şubesi Başkanı Oya Tunçel tüm Gebzelileri programa davet ederek, “Her yıl 29 Ekim - 4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası, Kızılaycılık bilincinin oluşturulmasında, Kızılay’ın ulusumuz açısından önemini vurgulamak ve Kızılay’ın karşılıksız sunduğu hizmetlere kamuoyu desteğini sağlamak açısından büyük önem taşıyor. Bu kapsamda hafta boyunca çeşitli etkinlikler gerçekleştirecek olan Kızılay, gönüllü bir hareket olarak bu yılın sloganını “Sensiz Olmaz” olarak belirledi. Türkiye genelinde düzenlenen etkinliklerle kutlanan Kızılay Haftası, Kızılaycılık felsefesi ve temel ilkelerini tanıtmak ve benimsetmek, gerçekleştirdiği yenilikleri ve hedefleri konusunda kamuoyunu bilinçlendirme imkânı sunması açısından önem taşıyor. Türk Kızılay Gebze Şubesi olarak Kızılay Haftası kapsamında düzenleyeceğimiz etkinliğimizde basınımızın siz değerli temsilcilerini de aramızda görmek bize güç verecektir” dedi.

Kızılay Gebze Şubesi, 29 Ekim-4 Kasım Kızılay Haftası’na özel program gerçekleştirecek. Kızılay Gebze Şubesi Başkanı Oya Tunçel, Kızılay Haftası dolayısıyla düzenledikleri programa herkesi davet etti.

Türk Kızılay’ı genel merkezi ve Türkiye genelinde tüm şubeleri tarafından çeşitli etkinliklerle kutlanan bu haftada Türk Kızılayı’nın kuruluş amacı ve yürüttüğü insani yardım faaliyetleri özellikle öğrencilere, gençlere ve kamuoyuna anlatılarak, Türk Kızılayı’na ve faaliyetlerine yönelik farkındalık yaratılıyor. Bu etkinlikler kapsamında 29 Ekim- 4 Kasım Kızılay Haftası nedeniyle Kızılay Gebze Şubesi tarafından 30 Ekim Çarşamba günü saat 14.00-16.00 saatleri arasında Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde program gerçekleştirilecek.

GÜÇ VERECEK

Kızılay Gebze Şubesi Başkanı Oya Tunçel tüm Gebzelileri programa davet ederek, “Her yıl 29 Ekim - 4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası, Kızılaycılık bilincinin oluşturulmasında, Kızılay’ın ulusumuz açısından önemini vurgulamak ve Kızılay’ın karşılıksız sunduğu hizmetlere kamuoyu desteğini sağlamak açısından büyük önem taşıyor. Bu kapsamda hafta boyunca çeşitli etkinlikler gerçekleştirecek olan Kızılay, gönüllü bir hareket olarak bu yılın sloganını “Sensiz Olmaz” olarak belirledi. Türkiye genelinde düzenlenen etkinliklerle kutlanan Kızılay Haftası, Kızılaycılık felsefesi ve temel ilkelerini tanıtmak ve benimsetmek, gerçekleştirdiği yenilikleri ve hedefleri konusunda kamuoyunu bilinçlendirme imkânı sunması açısından önem taşıyor. Türk Kızılay Gebze Şubesi olarak Kızılay Haftası kapsamında düzenleyeceğimiz etkinliğimizde basınımızın siz değerli temsilcilerini de aramızda görmek bize güç verecektir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.