Kızılay, O gemiye gitti!

Darıca 08.04.2019 - 10:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kızılay, O gemiye gitti!

“Eskihisar açıklarında demirli ‘Urgence’ isimli gemide mürettebat 2,5 aydır mahsur kalan ve  yardım isteyen mürettebatın yemek ve su stoku bitti” başlıklı haberin ardından Kızılay Darıca Şubesi yetkilileri harekete geçerek, yetkili kurumlarla birlikte gemiye ziyarette bulundu. Gebze Eskihisar açıklarına demirli Urgence gemisi, ticari problemler nedeniyle limandan gidemiyor. Ancak 6 kişilik tayfası da gemiden ayrılamıyor. Çünkü kurallar gereği geminin başıboş kalmaması için mutlaka personel bulunması gerekiyor. 2.5 aydır sorun çözülemediği için, Türk, Azerbaycan ve Ukraynalı denizcilerin yemek ve su stokları da bitti. Denizciler, sosyal medyadan seslerini duyurmaya çalıştı. KIZILAY YARDIM ULAŞTIRDI Haberin ardından, Kızılay Darıca Şube Yetkilileri, harekete geçerek gemiyi ziyaret etti. Kızılay Darıca Şubesi Yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, ‘’ Türk Kızılay Darıca Şubesi, gazetelerde çıkan haberlere karşılık yetkililerle birlikte ilgili gemiye ulaşmış, olayın resmiyet işlemlerinin çözüme kavuşması için gerekli mercilere bilgi vermiş olup, gıda yardımı yapmıştır.

“Eskihisar açıklarında demirli ‘Urgence’ isimli gemide mürettebat 2,5 aydır mahsur kalan ve  yardım isteyen mürettebatın yemek ve su stoku bitti” başlıklı haberin ardından Kızılay Darıca Şubesi yetkilileri harekete geçerek, yetkili kurumlarla birlikte gemiye ziyarette bulundu.

Gebze Eskihisar açıklarına demirli Urgence gemisi, ticari problemler nedeniyle limandan gidemiyor. Ancak 6 kişilik tayfası da gemiden ayrılamıyor. Çünkü kurallar gereği geminin başıboş kalmaması için mutlaka personel bulunması gerekiyor. 2.5 aydır sorun çözülemediği için, Türk, Azerbaycan ve Ukraynalı denizcilerin yemek ve su stokları da bitti. Denizciler, sosyal medyadan seslerini duyurmaya çalıştı.

KIZILAY YARDIM ULAŞTIRDI

Haberin ardından, Kızılay Darıca Şube Yetkilileri, harekete geçerek gemiyi ziyaret etti. Kızılay Darıca Şubesi Yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, ‘’ Türk Kızılay Darıca Şubesi, gazetelerde çıkan haberlere karşılık yetkililerle birlikte ilgili gemiye ulaşmış, olayın resmiyet işlemlerinin çözüme kavuşması için gerekli mercilere bilgi vermiş olup, gıda yardımı yapmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.