Kızılcahamam mesaisi başladı

Spor 05.08.2017 - 17:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kızılcahamam mesaisi başladı

DARICA GENÇLERBİRLİĞİ KIZILCAHAMAM KAMPINA START VERDİ Kızılcahamam mesaisi başladı 3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, 11 günlük Kızılcahamam kampına dün start verdi. Yeni transferlerin de takıma dahil olduğu kampın ilk çalışmasını dün akşam saatlerinde  yaptığı antrenmanla gerçekleştiren Gürses Kılıç’ın öğrencileri, verimli bir kamp süreci geçirmeyi hedefliyor. Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Darıca Gençlerbirliği, üçüncü etap kamp çalışmalarını yapmak üzere dün Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde bulunan Çam Otel’e gitti. Saat 16.00’da toplanan ve saat 18.00’da kampın ilk çalışmasını gerçekleştiren sarı yeşillilerde yeni transferler Görkem Güven, Ramazan Özcan ve Erdem Beytaş da takıma dahil oldu. Günün tek antrenmanı hafif bir tempoda gerçekleşirken, bugün itibaren çift antrenman programıyla çalışmalar devam edecek. Kampta 4 hazırlık maçı yapmayı planlayan sarı yeşilliler, hazırlık maçlarının yapılacağı gün de sabah antrenmanlarına devam edecek.

DARICA GENÇLERBİRLİĞİ KIZILCAHAMAM KAMPINA START VERDİ

Kızılcahamam mesaisi başladı

3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, 11 günlük Kızılcahamam kampına dün start verdi. Yeni transferlerin de takıma dahil olduğu kampın ilk çalışmasını dün akşam saatlerinde  yaptığı antrenmanla gerçekleştiren Gürses Kılıç’ın öğrencileri, verimli bir kamp süreci geçirmeyi hedefliyor.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Darıca Gençlerbirliği, üçüncü etap kamp çalışmalarını yapmak üzere dün Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde bulunan Çam Otel’e gitti. Saat 16.00’da toplanan ve saat 18.00’da kampın ilk çalışmasını gerçekleştiren sarı yeşillilerde yeni transferler Görkem Güven, Ramazan Özcan ve Erdem Beytaş da takıma dahil oldu. Günün tek antrenmanı hafif bir tempoda gerçekleşirken, bugün itibaren çift antrenman programıyla çalışmalar devam edecek. Kampta 4 hazırlık maçı yapmayı planlayan sarı yeşilliler, hazırlık maçlarının yapılacağı gün de sabah antrenmanlarına devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.