19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kızılelma varsa sorun yok

Spor 22.11.2018 - 10:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kızılelma varsa sorun yok

Darıca Gençlerbirliği’nin kaleci departmanının her geçen hafta performansını yukarı çekmesinde kuşkusuz Kaleci Antrenörü Ayhan Kızılelma’nın büyük payı var. Antrenmanlarını başından sonuna kadar video kameraya çeken Kızılelma, bu metoduyla oyuncularının adeta kaytarmalarına olanak tanımıyor. TABELAYA DA YANSIDI Bilimsel çalışma metotlarının yanı sıra, kalecileriyle olan güzel iletişimi ile fark yaratan Kızılelma, başarılı çalışmalarının meyvalarını da aldı. Göreve geldiğinden bu yana 6 maça çıkan sarı yeşilliler bu periyotta kalesinde yalnızca 3 gol görerek başarılı bir süreç geçirdi. Kızılelma öncesinde 7 maça çıkan Darıca G.B, bu maçta kalesinde tam 11 gol görerek grubun en çok gol yiyen takımlarının başından yer almıştı.

Darıca Gençlerbirliği’nin kaleci departmanının her geçen hafta performansını yukarı çekmesinde kuşkusuz Kaleci Antrenörü Ayhan Kızılelma’nın büyük payı var. Antrenmanlarını başından sonuna kadar video kameraya çeken Kızılelma, bu metoduyla oyuncularının adeta kaytarmalarına olanak tanımıyor.

TABELAYA DA YANSIDI

Bilimsel çalışma metotlarının yanı sıra, kalecileriyle olan güzel iletişimi ile fark yaratan Kızılelma, başarılı çalışmalarının meyvalarını da aldı. Göreve geldiğinden bu yana 6 maça çıkan sarı yeşilliler bu periyotta kalesinde yalnızca 3 gol görerek başarılı bir süreç geçirdi. Kızılelma öncesinde 7 maça çıkan Darıca G.B, bu maçta kalesinde tam 11 gol görerek grubun en çok gol yiyen takımlarının başından yer almıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.