Kızılkaya Açıkladı

Darıca 04.11.2018 - 11:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kızılkaya Açıkladı

Darıca’nın sevilen tanınan işadamlarından Melikkayua İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı aynı zamanda Darıca Karslılar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Melik Kızılakaya’nın Kazım Karabekir Mahalle Muhtarlığı için yaptığı aday açıklaması yoğun katılım ile gerçekleşti.

Kazım Karabekir Mahallesi’nden hemen hemen her kesimden katılımın olduğu Kızılkaya’nın aday açıklama programında Darıca Karslılar Derneği Yönetim Kurulu’da kendisini yalnız bırakmadı. Bölgemizde sunum dalında başarılı işlere imza atan Çiler Boylu’nun Melik Kızılkaya ile ilgili yaptığı kısa tanıtımının ardından söz alan Kızılkaya, “Yıllardır Darıca’da ve Kazım Karabekir Mahallesi’nde sizler ile birlikte yaşamaktayım. Yaşadığım bu bölgenin eksiğini fazlasını, ihtiyacını talebini bilmekten öte bende sizler ile birlikte yaşıyorum. Bu unsurların çözümü noktasında bende elimi taşın altına koymak, mahallem ile ilgili sorumluluk almak adına Kazım Karabekir Mahallesi Muhtar Adaylığımı siz mahalle halkımız ile birlikte kamuoyu ile paylaşıyorum. Beni burada yönetim kurulu üyesi olduğum Kars Derneği arkadaşlarım yalnız bırakmadılar. Ama ben şunun altını çizmek isterim ki ben Karslı olduğum kadar Gümüşhaneliyim, Trabzonluyum, Erzurumluyum. Daha özetle hepimiz Kazım Karabekirliyiz. Bu bilinç ve sorumlulukla sizlerin desteği halkımızın takdiri ile muhtarlığa adayım.”dedi. Tanıtım programı Kızılkaya'nın azalarla birlikte hatıra fotoğraf çekimi ilşe sona erdi. Haber: Adnan Ayvaz
Darıca’nın sevilen tanınan işadamlarından Melikkayua İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı aynı zamanda Darıca Karslılar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Melik Kızılakaya’nın Kazım Karabekir Mahalle Muhtarlığı için yaptığı aday açıklaması yoğun katılım ile gerçekleşti.

Kazım Karabekir Mahallesi’nden hemen hemen her kesimden katılımın olduğu Kızılkaya’nın aday açıklama programında Darıca Karslılar Derneği Yönetim Kurulu’da kendisini yalnız bırakmadı. Bölgemizde sunum dalında başarılı işlere imza atan Çiler Boylu’nun Melik Kızılkaya ile ilgili yaptığı kısa tanıtımının ardından söz alan Kızılkaya, “Yıllardır Darıca’da ve Kazım Karabekir Mahallesi’nde sizler ile birlikte yaşamaktayım. Yaşadığım bu bölgenin eksiğini fazlasını, ihtiyacını talebini bilmekten öte bende sizler ile birlikte yaşıyorum. Bu unsurların çözümü noktasında bende elimi taşın altına koymak, mahallem ile ilgili sorumluluk almak adına Kazım Karabekir Mahallesi Muhtar Adaylığımı siz mahalle halkımız ile birlikte kamuoyu ile paylaşıyorum. Beni burada yönetim kurulu üyesi olduğum Kars Derneği arkadaşlarım yalnız bırakmadılar. Ama ben şunun altını çizmek isterim ki ben Karslı olduğum kadar Gümüşhaneliyim, Trabzonluyum, Erzurumluyum. Daha özetle hepimiz Kazım Karabekirliyiz. Bu bilinç ve sorumlulukla sizlerin desteği halkımızın takdiri ile muhtarlığa adayım.”dedi. Tanıtım programı Kızılkaya'nın azalarla birlikte hatıra fotoğraf çekimi ilşe sona erdi.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.