Kızıltepe ve Bitlis belediyelerine operasyon

24.11.2016 - 07:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Kızıltepe ve Bitlis belediyelerine operasyon

Mardin’in Kızıltepe ilçe belediyesi ve Bitlis belediyesine bu sabah erken saatlerde operasyon düzenlendi. Polis belediye binalarında arama yapıyor. Bitlis Belediye Başkanı Hüseyin Olan gözaltına alındı.

DBP'li belediyelere operasyon başlatıldı. Bitlis ve Kızıltepe belediyelerinde arama başlatıldı.  Güvenlik güçleri Belediye Başkanı Hüseyin Olan'ı gözaltına aldı.   BAŞKANIN EVİ DE ARANACAK  Bitlis Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bu Sabah erken saatlerde Bitlis Belediyesi'nde arama başlattı.Sabah erken saatlerde belediye binasına gelen polis ekipleri çevrede önlem aldıktan sonra binaya girerek aramaya başladı. Operasyon kapsamında Belediye Başkanı Hüseyin Olan'ın evinde de arama yapılacak. KIZILTEPE BELEDİYESİ'NDE ÖZEL HAREKAT POLİSLERİ EŞLİĞİNDE ARAMA  Mardin İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Şube ekipleri tarafından sabahın erken saatlerinde Kızıltepe İlçe Belediyesi'ne operasyon düzenlendi. Kızıltepe ilçe merkezinde gelen özel harekat polisleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Daha sonra olay yerine gelen çok sayıda Terörle Mücadele ekipleri belediye binasına girdi. Kızıltepe belediyesinde aramalar sürüyor.  Daha önce kanun hükmünde kararname ile Mardin Büyükşehir, Artuklu, Dargeçit, Nusaybin, Derik ve Mazıdağı belediyelerine kayyum atanmıştı.
Mardin’in Kızıltepe ilçe belediyesi ve Bitlis belediyesine bu sabah erken saatlerde operasyon düzenlendi. Polis belediye binalarında arama yapıyor. Bitlis Belediye Başkanı Hüseyin Olan gözaltına alındı.

DBP'li belediyelere operasyon başlatıldı. Bitlis ve Kızıltepe belediyelerinde arama başlatıldı.  Güvenlik güçleri Belediye Başkanı Hüseyin Olan'ı gözaltına aldı.

 

BAŞKANIN EVİ DE ARANACAK 

Bitlis Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bu Sabah erken saatlerde Bitlis Belediyesi'nde arama başlattı.Sabah erken saatlerde belediye binasına gelen polis ekipleri çevrede önlem aldıktan sonra binaya girerek aramaya başladı. Operasyon kapsamında Belediye Başkanı Hüseyin Olan'ın evinde de arama yapılacak.

KIZILTEPE BELEDİYESİ'NDE ÖZEL HAREKAT POLİSLERİ EŞLİĞİNDE ARAMA 

Mardin İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Şube ekipleri tarafından sabahın erken saatlerinde Kızıltepe İlçe Belediyesi'ne operasyon düzenlendi. Kızıltepe ilçe merkezinde gelen özel harekat polisleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Daha sonra olay yerine gelen çok sayıda Terörle Mücadele ekipleri belediye binasına girdi. Kızıltepe belediyesinde aramalar sürüyor. 

Daha önce kanun hükmünde kararname ile Mardin Büyükşehir, Artuklu, Dargeçit, Nusaybin, Derik ve Mazıdağı belediyelerine kayyum atanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.