KK YÜRÜDÜ SOSYAL MEDYA YIKILDI

17.06.2017 - 11:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

KK YÜRÜDÜ SOSYAL MEDYA YIKILDI

Yürü be Kemal Kemal Kılıçdaroğlu, ‘Adalet’ yazılı pankartı kaptı. Ankara’dan İstanbul’a yürüyüş başlattı. Dura kalka yol aldı! Adımları ise mizah alemine renk kattı! Sosyal medya birbirinden ilginç mesajlarla çalkalandı... Kiminde Badi Ekrem kiminde ise simitçi vardı... CHP milletvekili Enis Berberoğlu, casusluktan tutuklandı. Ergenekon ve Balyoz kumpasında sesi çıkmayan CHP, ayaklandı! CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'dan İstanbul'a yürüyüş başlattı. 428 kilometrelik yolu yürüyeceğini açıkladı. Dün de sık sık mola vererek Ankara'nın Kahramankazan İlçesi'ne ulaştı. Kılıçdaroğlu yürürken mizah alemi de canlandı. ŞEHİT AİLELERİNDEN TEPKİ GELDİ Sosyal medya, birbirinden ilginç mesajlarla çalkalandı. Bu mesajlar arasında en çok beğenilenlerden biri de usta oyuncu Şener Şen'in Hababam Sınıfı filminde arkasına bando takımını aldıktan bir süre sonra tek başına yürümesi vardı. Sosyal medya kullanıcıları Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaptığı yürüyüşü temsili olarak bu sahneye benzetip kahkahayı patlattı. Öte yandan Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşüne bir tepki de şehit aileleri ile koruculardan geldi. Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ziya Sözne, şunları söyledi: "PKK'lılar, DHKP-C'liler, TİKKO'cular, FETÖ'cüler, bütün marjinal terör grupları için sokağa dökülen CHP'li vekiller ile genel başkanları bir gün olsun bizim için sokağa çıkıp eylem yapar mı?"   Caps'ler arasında en dikkat çekeni sosyal paylaşım sitesi instagram üzerinden yapılan bu paylaşımdı..      

Yürü be Kemal
Kemal Kılıçdaroğlu, ‘Adalet’ yazılı pankartı kaptı. Ankara’dan İstanbul’a yürüyüş başlattı. Dura kalka yol aldı! Adımları ise mizah alemine renk kattı! Sosyal medya birbirinden ilginç mesajlarla çalkalandı... Kiminde Badi Ekrem kiminde ise simitçi vardı...
CHP milletvekili Enis Berberoğlu, casusluktan tutuklandı. Ergenekon ve Balyoz kumpasında sesi çıkmayan CHP, ayaklandı! CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'dan İstanbul'a yürüyüş başlattı. 428 kilometrelik yolu yürüyeceğini açıkladı. Dün de sık sık mola vererek Ankara'nın Kahramankazan İlçesi'ne ulaştı. Kılıçdaroğlu yürürken mizah alemi de canlandı.

ŞEHİT AİLELERİNDEN TEPKİ GELDİ
Sosyal medya, birbirinden ilginç mesajlarla çalkalandı. Bu mesajlar arasında en çok beğenilenlerden biri de usta oyuncu Şener Şen'in Hababam Sınıfı filminde arkasına bando takımını aldıktan bir süre sonra tek başına yürümesi vardı. Sosyal medya kullanıcıları Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaptığı yürüyüşü temsili olarak bu sahneye benzetip kahkahayı patlattı. Öte yandan Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşüne bir tepki de şehit aileleri ile koruculardan geldi. Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ziya Sözne, şunları söyledi: "PKK'lılar, DHKP-C'liler, TİKKO'cular, FETÖ'cüler, bütün marjinal terör grupları için sokağa dökülen CHP'li vekiller ile genel başkanları bir gün olsun bizim için sokağa çıkıp eylem yapar mı?"

 

Caps'ler arasında en dikkat çekeni sosyal paylaşım sitesi instagram üzerinden yapılan bu paylaşımdı..

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.