GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

KKTC’den Darıca Final’e davet!

Darıca 20.11.2019 - 09:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

KKTC’den Darıca Final’e davet!

KKTC /Yakın Doğu Koleji'nin daveti üzerine Darıca Final Okulları Genel Müdürü Murat Kaya yönetiminde okul idarecileri ve zümre başkanları olmak üzere 11 kişilik kafile ile ortak eģitim çalışmaları için 21 Kasım'da Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne gidiyor. Final Genel Merkezi ve Darıca Kaymakamlık Makamı onayı ile gerçekleşecek etkinlik yaklaşık 30 yıl öncesi dostluklara dayanıyor. Yakın Doğu Koleji Müdürü Ertan Aligüllü ile Genel Müdürü Murat Kaya'nın 1992 yılında başlayan ortak faaliyetler zeminindeki dostluğu bugüne vardı. İki kardeş ulusun öğretmenleri ve idarecilerinin dostluğu dünya barışına ve dostluğunu da örnektir. Protokol ziyaretleri, ortak eğitim çalıştayı, Final Üniversitesi'ni ziyaret, Rahmetli KKTC Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ın mezarını ziyaret, tarihi ve turistik mekanlarda incelemelerin yapılacağı etkinlikle, geleceğe ışık tutacak deneyimler paylaşılacak. 1992’de başlayan dostluk, 2019'a kadar samimi diyaloglarla devam ediyor. KALABALIK KATILIM Etkinliğe; Genel Müdür Murat Kaya, Ortaokul Müdürü, Murat Zengin, İlkokul Müdürü. Ceyda Ramazanoğlu, Rehberlik Öğretmeni Benan Ergün, Ana Sınıfı Temsilcisi Canan Abdullatif, Sınıf Öğretmeni Temsilcisi Şafak Kaya, Yabancı Dil Temsilcisi Melek Kaya, Sosyal Bilimler Temsilcisi Mine Acer Haymana, Matematik Bilimleri Temsilcisi Serkan Gönlüaçık, Edebiyat Türkçe Bilimleri Temsilcisi Esmeray Tunca Beceri Dersleri Temsilcisi Hatice Erice katılacak.

KKTC /Yakın Doğu Koleji'nin daveti üzerine Darıca Final Okulları Genel Müdürü Murat Kaya yönetiminde okul idarecileri ve zümre başkanları olmak üzere 11 kişilik kafile ile ortak eģitim çalışmaları için 21 Kasım'da Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne gidiyor.

Final Genel Merkezi ve Darıca Kaymakamlık Makamı onayı ile gerçekleşecek etkinlik yaklaşık 30 yıl öncesi dostluklara dayanıyor. Yakın Doğu Koleji Müdürü Ertan Aligüllü ile Genel Müdürü Murat Kaya'nın 1992 yılında başlayan ortak faaliyetler zeminindeki dostluğu bugüne vardı. İki kardeş ulusun öğretmenleri ve idarecilerinin dostluğu dünya barışına ve dostluğunu da örnektir. Protokol ziyaretleri, ortak eğitim çalıştayı, Final Üniversitesi'ni ziyaret, Rahmetli KKTC Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ın mezarını ziyaret, tarihi ve turistik mekanlarda incelemelerin yapılacağı etkinlikle, geleceğe ışık tutacak deneyimler paylaşılacak. 1992’de başlayan dostluk, 2019'a kadar samimi diyaloglarla devam ediyor.

KALABALIK KATILIM

Etkinliğe; Genel Müdür Murat Kaya, Ortaokul Müdürü, Murat Zengin, İlkokul Müdürü. Ceyda Ramazanoğlu, Rehberlik Öğretmeni Benan Ergün, Ana Sınıfı Temsilcisi Canan Abdullatif, Sınıf Öğretmeni Temsilcisi Şafak Kaya, Yabancı Dil Temsilcisi Melek Kaya, Sosyal Bilimler Temsilcisi Mine Acer Haymana, Matematik Bilimleri Temsilcisi Serkan Gönlüaçık, Edebiyat Türkçe Bilimleri Temsilcisi Esmeray Tunca Beceri Dersleri Temsilcisi Hatice Erice katılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.