‘’KO-MEK’e gelmesem doktora gideceğim’’

Kocaeli 25.11.2015 - 10:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

‘’KO-MEK’e gelmesem doktora gideceğim’’

KO-MEK’te eğitim alan ev hanımları ve emekli bayanlar, derslerin terapi gibi geldiğini söyledi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları(KO-MEK) özellikle ev hanımları için bulunmaz bir fırsat oldu. Evde vakit geçirmek istemeyen bayanlar KO-MEK’e gelerek hem yeni şeyler öğrendi, hem de sağlığını korudu.   EV HANIMLARI İÇİN BULUNMAZ FIRSAT KO-MEK’te özellikle ev hanımlarının tercih ettiği mefruşat bölümünde kursiyerler, alanında uzman usta öreticiler eşliğinde verilen eğitimler sayesinde yeni ufuklara yelken açıyor. Daha önceden evlerinde kapalı kalan hanımlar, KO-MEK kurslarına katılarak yeni hayatları keşfediyor. İş hayatından uzak, evde zaman geçiren emekli bayanlar için de bulunamaz fırsat olan KO-MEK, kursiyerlerine hem eğitim veriyor hem de aile sıcaklığında vakit geçirmelerini sağlıyor.   ‘’GÜNLER DAHA GÜZEL GEÇİYOR’’ KO-MEK sayesinde birçok şeyi öğrendiğini ifade eden Fatma Batmaz, ‘’Kurslar sayesinde günler daha güzel geçiyor’’ dedi. Fatma Karaaslan ise ‘’KO-MEK’e başladığım zaman herkes hastalığımdan dolayı yapamazsın diyerek karşı çıkıyordu, ama buraya geldikten sonra hem hastalıklarımdan kurtuldum, hem de kurslar sayesinde zamanımız daha iyi geçiyor’’ dedi.   ‘’KO-MEK’TE BEYNİMİZİ TERAPİ EDİYORUZ’’ Her sene kurslara katıldığını ifade eden Huriye Karaş ise ‘’Burada çok güzel dostluklar kuruyoruz. Yaptığımız ürünleri dışarıda satabiliyoruz’’ diyerek, gençlerin de KO-MEK kurslarına gelerek günlerini değerlendirebileceklerini ve kendi gelişimlerine bir şeyler katabileceklerini söyledi. 61 yaşında olduğunu belirten Karaş ‘’Buraya gelerek beynimizi terapi ediyoruz. KO-MEK’e gelmesek doktora gideceğiz’’ dedi. Usta öğreticiler eşliğinde ilerleyen yaşlarına rağmen birçok şeyi başaran hanımlar, KO-MEK’te yeniden bir şeyler yapabilmenin heyecanını yaşıyor.
KO-MEK’te eğitim alan ev hanımları ve emekli bayanlar, derslerin terapi gibi geldiğini söyledi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları(KO-MEK) özellikle ev hanımları için bulunmaz bir fırsat oldu. Evde vakit geçirmek istemeyen bayanlar KO-MEK’e gelerek hem yeni şeyler öğrendi, hem de sağlığını korudu.

 

EV HANIMLARI İÇİN BULUNMAZ FIRSAT

KO-MEK’te özellikle ev hanımlarının tercih ettiği mefruşat bölümünde kursiyerler, alanında uzman usta öreticiler eşliğinde verilen eğitimler sayesinde yeni ufuklara yelken açıyor. Daha önceden evlerinde kapalı kalan hanımlar, KO-MEK kurslarına katılarak yeni hayatları keşfediyor. İş hayatından uzak, evde zaman geçiren emekli bayanlar için de bulunamaz fırsat olan KO-MEK, kursiyerlerine hem eğitim veriyor hem de aile sıcaklığında vakit geçirmelerini sağlıyor.

 

‘’GÜNLER DAHA GÜZEL GEÇİYOR’’

KO-MEK sayesinde birçok şeyi öğrendiğini ifade eden Fatma Batmaz, ‘’Kurslar sayesinde günler daha güzel geçiyor’’ dedi. Fatma Karaaslan ise ‘’KO-MEK’e başladığım zaman herkes hastalığımdan dolayı yapamazsın diyerek karşı çıkıyordu, ama buraya geldikten sonra hem hastalıklarımdan kurtuldum, hem de kurslar sayesinde zamanımız daha iyi geçiyor’’ dedi.

 

‘’KO-MEK’TE BEYNİMİZİ TERAPİ EDİYORUZ’’

Her sene kurslara katıldığını ifade eden Huriye Karaş ise ‘’Burada çok güzel dostluklar kuruyoruz. Yaptığımız ürünleri dışarıda satabiliyoruz’’ diyerek, gençlerin de KO-MEK kurslarına gelerek günlerini değerlendirebileceklerini ve kendi gelişimlerine bir şeyler katabileceklerini söyledi. 61 yaşında olduğunu belirten Karaş ‘’Buraya gelerek beynimizi terapi ediyoruz. KO-MEK’e gelmesek doktora gideceğiz’’ dedi. Usta öğreticiler eşliğinde ilerleyen yaşlarına rağmen birçok şeyi başaran hanımlar, KO-MEK’te yeniden bir şeyler yapabilmenin heyecanını yaşıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.