Ko-mek Kursiyerleri Hem Öğreniyor Hem Sosyalleşiyor

Gebze 22.03.2016 - 13:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Ko-mek Kursiyerleri Hem Öğreniyor Hem Sosyalleşiyor

MEK kursiyerleri bir yandan eğitim alırken, bir yandan teknik gezilerle mesleki tecrübelerini geliştiriyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimleri Kursları(KO-MEK), farklı eğitim uygulamaları ile kalitesini ortaya koyuyor. Verimli eğitimde pratik yapmanın etkilerini çok iyi değerlendiren KO-MEK, kursiyerlerinin sadece sertifika alan değil, nitelikli ve kaliteli uzmanlar olarak yetişmelerini sağlıyor. Bu anlamda kursiyerlerini sık sık farklı alanlara göndererek hem tecrübe kazanmalarını, hem de yeteneklerini geliştirmeyi amaçlayan KO-MEK; geziler ve eğitimler düzenlemeye devam ediyor. KO-MEK Gebze Kurs Merkezi ve Çayırova Kurs Merkezi kuaförlük branşı kursiyerleri, geçtiğimiz hafta İstanbul Nişantaşı'nda bulunan İstanbul Kongre Merkezi ve Lütfi Kırdar Rumeli Exhibition Center'da gerçekleştirilen Güzellik ve Bakım Fuarı'na katılarak, uygulama yapma fırsatı buldu. Kurs merkezi yönetici ve usta öğreticilerinin öncülüğünde fuar organizasyonuna katılan 48 kursiyer, kuaförlük alanındaki farklı teknikler hakkında tecrübe kazandı. Öte yandan KO-MEK Gebze Kurs Merkezi mefruşat branşı usta öğreticisi Güner Tunç ve kursiyerlerinin düzenlemiş olduğu Kartepe Maşukiye gezisine 18 kursiyer katıldı. Kursiyerler gezide, sergiler öncesinde bol bol moral ve motivasyon depoladı. Donanma Kenti Gölcük'te model gemi yapımı alanında odak noktası olan ve Türkiye çapında ün salan Gölcük Sanat ve Kaynak Atölyesi Model Gemi Yapımı kursiyerleri, İstanbul Deniz Müzesi'ni ziyaret etti. Kurs merkezi sorumlusu Önder Alioğlu ve model gemi yapımı usta öğreticisi Yusuf Akmeşe öncülüğünde 17 kursiyerin düzenlediği gezide; 17. Yy, 18. Yy ve 19. Yy saltanat kayıklarını inceleme fırsatı bulundu. Müzeyi gezen kursiyerler daha önceden yaptıkları ve yapmakta oldukları modellerin birebir asıl modellerini görme fırsatı bularak; hem eksiklerini giderdi, hem de daha çok örnek tanıma fırsatı buldu.
MEK kursiyerleri bir yandan eğitim alırken, bir yandan teknik gezilerle mesleki tecrübelerini geliştiriyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimleri Kursları(KO-MEK), farklı eğitim uygulamaları ile kalitesini ortaya koyuyor. Verimli eğitimde pratik yapmanın etkilerini çok iyi değerlendiren KO-MEK, kursiyerlerinin sadece sertifika alan değil, nitelikli ve kaliteli uzmanlar olarak yetişmelerini sağlıyor. Bu anlamda kursiyerlerini sık sık farklı alanlara göndererek hem tecrübe kazanmalarını, hem de yeteneklerini geliştirmeyi amaçlayan KO-MEK; geziler ve eğitimler düzenlemeye devam ediyor.

KO-MEK Gebze Kurs Merkezi ve Çayırova Kurs Merkezi kuaförlük branşı kursiyerleri, geçtiğimiz hafta İstanbul Nişantaşı'nda bulunan İstanbul Kongre Merkezi ve Lütfi Kırdar Rumeli Exhibition Center'da gerçekleştirilen Güzellik ve Bakım Fuarı'na katılarak, uygulama yapma fırsatı buldu. Kurs merkezi yönetici ve usta öğreticilerinin öncülüğünde fuar organizasyonuna katılan 48 kursiyer, kuaförlük alanındaki farklı teknikler hakkında tecrübe kazandı.

Öte yandan KO-MEK Gebze Kurs Merkezi mefruşat branşı usta öğreticisi Güner Tunç ve kursiyerlerinin düzenlemiş olduğu Kartepe Maşukiye gezisine 18 kursiyer katıldı. Kursiyerler gezide, sergiler öncesinde bol bol moral ve motivasyon depoladı.

Donanma Kenti Gölcük'te model gemi yapımı alanında odak noktası olan ve Türkiye çapında ün salan Gölcük Sanat ve Kaynak Atölyesi Model Gemi Yapımı kursiyerleri, İstanbul Deniz Müzesi'ni ziyaret etti. Kurs merkezi sorumlusu Önder Alioğlu ve model gemi yapımı usta öğreticisi Yusuf Akmeşe öncülüğünde 17 kursiyerin düzenlediği gezide; 17. Yy, 18. Yy ve 19. Yy saltanat kayıklarını inceleme fırsatı bulundu. Müzeyi gezen kursiyerler daha önceden yaptıkları ve yapmakta oldukları modellerin birebir asıl modellerini görme fırsatı bularak; hem eksiklerini giderdi, hem de daha çok örnek tanıma fırsatı buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.