KO-MEK kursiyerleri son sergisinde

Kocaeli 12.07.2018 - 11:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

KO-MEK kursiyerleri son sergisinde

Öğrendikleri teknikleri başarı ile fotoğraflarına yansıtan kursiyerler, sanatseverlerden tam not aldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursu (KO-MEK)Fotoğrafçılık Branşı öğrencileri, yıl içinde çektikleri fotoğraflardan oluşan bir sergi açtı. Kursiyerlerin objektifinden yansıyan birbirinden güzel fotoğraflar, sanatseverlerden tam not aldı. İZMİT SANAT GALERİSİ’NDE AÇILDI KO-MEK usta öğreticisi Fatma Aslan ve kursiyerlerin ev sahipliğindeki sergi, İzmit Sanat Galerisi’nde açıldı. Kursiyerleri, bu önemli günlerinde, Büyükşehir Belediyesi Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü yetkilileri yalnız bırakmadı. ÖĞRENDİKLERİ TEKNİKLERİ BAŞARI İLE YANSITTILAR Sergide, 7 kurs merkezinden 90 öğrencinin, toplam 100 fotoğrafı yer aldı. Öğrencilerin, derslerde öğrendikleri teknikleri fotoğraflarına son derece başarılı bir şekilde aktardıkları görüldü. Sergiyi izleyen bazı vatandaşlar ise beğendikleri eserleri cep telefonlarıyla çekmeyi ihmal etmedi.  
Öğrendikleri teknikleri başarı ile fotoğraflarına yansıtan kursiyerler, sanatseverlerden tam not aldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursu (KO-MEK)Fotoğrafçılık Branşı öğrencileri, yıl içinde çektikleri fotoğraflardan oluşan bir sergi açtı. Kursiyerlerin objektifinden yansıyan birbirinden güzel fotoğraflar, sanatseverlerden tam not aldı.

İZMİT SANAT GALERİSİ’NDE AÇILDI

KO-MEK usta öğreticisi Fatma Aslan ve kursiyerlerin ev sahipliğindeki sergi, İzmit Sanat Galerisi’nde açıldı. Kursiyerleri, bu önemli günlerinde, Büyükşehir Belediyesi Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü yetkilileri yalnız bırakmadı.

ÖĞRENDİKLERİ TEKNİKLERİ BAŞARI İLE YANSITTILAR

Sergide, 7 kurs merkezinden 90 öğrencinin, toplam 100 fotoğrafı yer aldı. Öğrencilerin, derslerde öğrendikleri teknikleri fotoğraflarına son derece başarılı bir şekilde aktardıkları görüldü. Sergiyi izleyen bazı vatandaşlar ise beğendikleri eserleri cep telefonlarıyla çekmeyi ihmal etmedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.